Na predaj rodinný dom v Tesárskych Mlyňanoch s 16-árovým pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Tesárske Mlyňany
130 m²
1648 m²
predaj - Rodinný dom
143.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1481x zobrazená v zozname / 113x zobrazená detailne / 113x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v pôvodnom, veľmi zachovalom stave, s možnosťou dobudovania podkrovia, v obci Tesárske Mlyňany. Nachádza sa na krásnom pozemku s celkovou výmerou 1648 m2, so zastavanou plochou 130 m3. Dom má zavedú elektrinu, plyn, obecnú vodu, vlastnú studňu, je napojený na obecnú kanalizáciu. Kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami.
Dispozícia: vstupná hala, kuchyňa, 3 izby, kúpeľňa s vaňou, sprchou a WC, 2x komora. Za domom sa nachádza garáž s pivnicou na uskladnenie ovocia a zeleniny.
Dom je v pôvodnom stave, pred siedmimi rokmi prebehla čiastočná rekonštrukcia - nové plastové okná a vstupné dvere, nová kúpeľňa.
V obci sa nachádzajú potraviny, materská škola, základná škola, pošta, obecný úrad. V blízkom okolí v Tribečskom pohorí je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Hrad Gýmeš je vzdialený cca 15 km, hrad Hrušov sa nachádza cca 22 km odtiaľ. Národný žrebčín Topoľčianky sa nachádza 12 km.
Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce je 7 km, Nitry 26 km, Bratislavy 115 km, vjazd na diaľnicu je vzdialený cca 5 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1648 m²
Úžitková plocha130 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky