Na predaj starý rodinný dom s pekným pozemkom Potônske Lúky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Potônske Lúky
Ulica.: Potônske Lúky
100 m²
928 m²
pôvodný
predaj - Rodinný dom
59.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

316x zobrazená v zozname / 51x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj starý rodinný dom s pekným pozemkom o rozlohe 928 m2 nachádzajúci sa v obci Potônske Lúky.

Dom s pozemkom sa nachádzajú ako posledná nehnuteľnosť na konci tichej ulice. Prístup k domu po asfaltovej ceste.

Kúsok od domu pešou chôdzou táborisko Potônske Lúky na brehu Malého Dunaja, futbalové ihrisko, pohostinstvo s potravinami, autobusová zastávka.

Starý rodinný dom je vhodný na zbúranie alebo kompletnú rekonštrukciu od základov, čo umožňuje okamžitú realizáciu stavby podľa Vašich predstáv.

Inžinierske siete voda a elektrika aktuálne odpojené ale prípojky sú na začiatku pozemku pri dome. Kanalizácia sa tiež nachádza pri ceste, čiže je možnosť sa na ňu pripojiť.

LOKALITA :


Z obce Potônske Lúky sa viete dostať do 15 minút na diaľničné napojenie R7, odkiaľ sa za 25 minút dostanete do Bratislavy.
Väčšie mesto Lehnice vzdialené 10km a Dunajská Streda vzdialená 20km.
V blízkosti (8km) sa nachádza Slovakia Ring a Malkia Park a tiež (20km) Thermalpark Dunajská Streda.
Neďaleko taktiež v Čiernej Vode Aqua Area a Sedín Golf Resort, splav Malého Dunaja cez Tomášov - Jelka (Vodný mlyn a skanzen) - Potônske Lúky.

CENA :


Cena za dom spolu s pozemkom je 59.900€.
Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.

NÁZOR MAKLÉRA :


Ak hľadáte kľudné a pokojné miesto pre Vaše bývanie alebo pre oddych a relax na chate, ktorú si chcete vybudovať podľa Vašich predstáv, tak táto ponuka je vhodná práve pre Vás. Keďže na pozemku je už postavená a zapísaná stavba rodinného domu, je možné ihneď začať s realizovaním prestavby/výstavby. Pozemok je dostatočné veľký, rovinatý a slnečný a jeho poloha v blízkosti prírody a Malého Dunaja Vám poskytne široké možnosti turistiky, cykloturistiky, rybolovu, vodných športov a iných aktivít v prírode. Ako veľkú výhodu pokladám, že sa v obci nachádzajú aj menšie potraviny, čiže nie je nutné kvôli tomu dochádzať do väčších miest. Ak by ste aj potrebovali cca za 10min ste v Lehniciach a cca za 20min v Dunajskej Strede.

Ak Vás naša ponuka zaujala, budeme radi keď nás kontaktujete za účelom doplňujúcich informácií k tejto nehnuteľnosti, prípadne dohodnutia si obhliadky.



Finálna cena sa môže odlišovať podľa záujmu o nehnuteľnosť.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku928 m²
Zastavaná plocha100 m²
Úžitková plocha100 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky