Na predaj stavebný pozemok so stavebným povolením v blízkosti Košíc

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Čečejovce
360 m²
verejný vodovod
áno
predaj - Pozemky - bývanie
54.000,- €
150,- €/m2 dohodou, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

19352x zobrazená v zozname / 1519x zobrazená detailne / 264x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebný pozemok o výmere cca 360 m2 v obci Čečejovce, v okrese Košice – okolie. K pozemku vedie asfaltová cesta. Západnú časť parcely ohraničuje miestny potok.

Zastavaná plocha pozemku je 130 m2 a úžitková plocha rodinného domu je 103 m2. K existujúcemu projektu rodinného domu je vydané platné stavebné povolenie.

Stavba projektovaného rodinného domu (môže byť aj iný projekt) sa skladá z nasledovných stavebných objektov: rodinný dom, splašková kanalizácia, prípojka dažďovej kanalizácie, elektrická prípojka, vodovodná prípojka. Projektovaný rodinný dom nie je napojený na verejný plynovod. Približný odhad investičných nákladov na výstavbu projektovaného rodinného domu a spomenutých stavebných objektov je vo výške 110.000,- Eur.

Nehnuteľnosť je od Košíc vzdialená 20 km. Na komunikácii pri pozemku sa nachádzajú inžinierske siete.

Chcete, aby dom slúžil Vám, a nie Vy domu? Ponúkaný stavebný pozemok s projektovanou stavbou Vám zabezpečí maximálny komfort.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku360 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky