Na predaj STAVEBNÝ POZEMOK v obľúbenej obci Kamenná Poruba o výmere 34

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Kamenná Poruba
342 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
39.000,- €
114,04 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8017x zobrazená v zozname / 782x zobrazená detailne / 161x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality vám EXKLUZÍVNE ponúka na PREDAJ stavebný pozemok situovaný v obľúbenej obci Kamenná Poruba o výmere 342m².

Pozemok je rovinatý a v rámci územného plánu je určený na výstavbu rodinného domu. Pozemok je štvorcového tvaru a vedie k nemu asfaltová obecná cesta s možnosťou napojenia na IS: Elektrina, plyn, obecný vodovod a kanalizácia.

Výhody: Nachádza sa v tichej lokalite, mimo hlavnej cesty. Tvar pozemku je ideálny pre osadenie a orientáciu stavby podľa vašich predstáv. Charakter pozemku Vám zaručene poskytne plnohodnotný a ničím nerušený relax a zároveň komfortnú dostupnosť do Rajeckých Teplíc iba 5km.

Môj tip: Strategická poloha pozemku ho predurčuje pre pohodlné bývanie aj pre náročného záujemcu a zároveň poskytuje veľa možností na trávenie času vo voľnej prírode.

Taktiež môže byť skvelou investíciou.



Ak hľadáte miesto kam uniknete od rušného mesta – TU ste na správnej adrese.

Odporúčam vidieť!



Bližšie info: alebo na tel. čísle

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku342 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky