Na predaj záhradná chata s vlastným pozemkom Detva

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
327 m²
nie
230V
predaj - Záhrady
25.000,- €
76,45 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

267x zobrazená v zozname / 42x zobrazená detailne / 42x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť REALLS vám vo výhradnom zastúpení majiteľa s radosťou predstavuje jedinečnú príležitosť na kúpu záhradnej chaty s veľkorysým pozemkom o rozlohe 327 m² v osobnom vlastníctve. Táto nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej a vyhľadávanej oblasti Mlynský kopec v Detve, ideálnej pre milovníkov prírody a relaxu .Chata s prideleným súpisným číslom je postavená z dreveného materiálu, na pevnom betónovom základe s rozmermi 3x3 m a disponuje plnohodnotnou pivnicou. Pri chatke sa nachádza priestranná terasa s prístreškom, ktorá poskytuje ideálne miesto na vonkajšie posedenie, grilovanie alebo relax s rodinou a priateľmi. Na pozemku nájdete úžitkovú vodu z blízkeho zásobníka, pričom je tu možnosť pripojenia na verejný vodovod. Objekt je pripojený na elektrickú energiu s minimálnymi ročnými nákladmi len 40EUR. Pozemok je osadený množstvom ovocných stromov a kríkov, čo z neho robí ideálne miesto na pestovanie a záhradkárčenie. K dispozícii je aj funkčný skleník, ktorý ponúka široké možnosti využitia. Terasovitý terén pozemku poskytuje nádherný výhľad na okolitú prírodu a vytvára neopakovateľnú atmosféru pre oddych a rekreáciu.

REALLS je členom Združenia Realitných Kancelárií Slovenska a riadi sa realitným kódexom, čo je zárukou profesionálneho a transparentného prístupu ku každému klientovi. Nechajte sa očariť touto krásnou lokalitou a využite jedinečnú príležitosť získať záhradnú chatu so všetkým, čo potrebujete pre oddych a pestovateľské aktivity. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku327 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230V
Plynnie
Orientáciazápadná
Prístupová cestaneupravená cesta

Vaše hodnotenie ponuky