Záhradná chatka s vysporiadanou záhradou v lokalite Novosady, Detva

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
Ulica.: Novosady
386 m²
predaj - Záhrady
34.900,- €
90,41 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

926x zobrazená v zozname / 105x zobrazená detailne / 105x zobrazená detailne tento mesiac

TVOJ DOMOV ponúka na predaj záhradnú chatku s vysporiadanou záhradou v lokalite Novosady, v Detve. Chatka má výmeru 13 m2, suterén je vybetónovaný, nachádzajú sa v nom dve pivnice. Prízemie je postavené z dreva. Na prízemí sa nachádza jedna miestnosť, sklad náradia a WC. Strecha je rovná, krytina plech.
Pozemok je o výmere 386 m2 a okrem chatky sa na ňom nachádza aj skleník a náraďovňa. Na pozemku sa nachádza množstvo kríkov - maliny, čierne ríbezle, egreše, hrozno, čučoriedky a viacero stromov - slivky, jablone, čerešňa, hrušky a aj prívod úžitkovej vody.
V tejto lokalite je v ponuke aj priestranný dvojizbový byt (70,45 m2) v cene 95 000€ a garáž v cene 27 000€. Celková cena (byt, chatka s vysporiadanou záhradou a garáž) všetkých troch ponúk je 156 900€.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku386 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajuhozápadná
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky