Na prenájom čiast. zariadený rod. dom s garážou, Rubínova ul. BA II.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
120 m²
134 m²
2
4
áno
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
1.500,- € Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

3444x zobrazená v zozname / 146x zobrazená detailne / 146x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom čiastočne zariadený 4-izbový radový rodinný dom na Rubínovej ulici Nové Mesto – Bratislava. Pred domom sú dve parkovacie státia a garáž.

Dispozícia: celková úžitková plocha domu je 120 m2 + 20 m2 garáž + záhrada 45 m2. Dom je situovaný na 2 podlažiach s otvoreným schodiskom a medziposchodím.

Prízemie:


Na prízemí sa nachádza vstupná chodba s vešiakovou skriňou. Z nej po schodoch vchádzame do priestrannej obývacej izby s vysokými stropmi, odkiaľ je vstup na záhradu. Veľké okná dodávajú priestoru dostatok svetla a vzdušnosti. Kuchyňa sa nachádza na medziposchodí a tvorí centrálnu časť domu. Na medziposchodí sa nachádza samostatné WC s umývadlom, spálňa so samostatnou kúpeľnou (umývadlo, práčka, sprchovací kút). Izba má vstup na balkón.

Druhé podlažie:


Po otvorenom schodisku vchádzame na 2 podlažie, kde sa nachádzajú dve samostatné izby, s vlastným walk-in šatníkom, kúpeľňa s vaňou, 2x umývadlo, toaleta. Z hlavnej spálne je vstup na balkón.

Vybavenie
: Rodinný dom sa ponúka čiastočne zariadený a bol kompletne vymaľovaný. V kuchyni sú zabudované spotrebiče (umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, zabudovaná rúra a mikrovlnka) krb, laminátové podlahy, podlahové kúrenie, klimatizácia, hliníkové okná a žalúzie, množstvo úložného priestoru vďaka vstavaným skriniam a šatníkom. Dom má vlastný plynový kotol na vykurovanie a ohrev teplej vody.

Poloha a okolie:


Rubínová ulica sa nachádza v tichej, rezidenčnej oblasti Nového Mesta, neďaleko centra Bratislavy. V bezprostrednom okolí sa nachádzajú viaceré obchody, kaviarne, reštaurácie a služby. V pešej vzdialenosti sa nachádza zastávka MHD, ktorá zabezpečuje dobrú dostupnosť do centra aj do ďalších častí mesta.

Charakter lokality:


Ide o tichú a bezpečnú rezidenčnú oblasť, ktorá je obľúbená najmä mladými rodinami. Zástavba pozostáva prevažne z radových a rodinných domov, takže lokalita si zachováva pokojný a príjemný charakter. Obyvatelia si tu cenia najmä dobrú dostupnosť do centra, ale zároveň pokojné a zelené okolie. Celkovo možno konštatovať, že Rubínová ulica v Novom Meste patrí k vysoko atraktívnym lokalitám v Bratislave, ktoré spájajú výhody mestského bývania s pokojným prostredím vhodným pre rodiny.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku134 m²
Zastavaná plocha120 m²
Celková rozloha120 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónáno - 2
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky