Nadčasovo zariadený, 5 izbový rodinný dom v Kráľovej nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Kráľová nad Váhom
300 m²
449 m²
2
5
verejný vodovod
áno
áno - 2
áno
predaj - Rodinný dom
235.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

9593x zobrazená v zozname / 591x zobrazená detailne / 196x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte rodinný dom? Nechcete stavať ani investovať do dlhočiznej prerábky, ktorá stojí kopu peňazí? Chcete nehnuteľnosť, kde budete môcť rovno bývať? Je pre Vás dôležitá výborná lokalita, moderné bývanie a udržiavaná záhrada? Milujete cyklistiku či prechádzky? Touto nehnuteľnosťou splníme všetky Vaše sny a plány. Predstavujeme Vám našu novú ponuku rodinného domu v Kráľovej nad Váhom, 5km od mesta Šaľa a 11 km od mesta Galanta.

O NEHNUTEĽNOSTI:


Realitná kancelária Joyel reality Vám exkluzívne ponúka 5 – izbový rodinný dom neďaleko okresného mesta Galanta. Dom je kompletne zariadený a kvalitne postavený. Má 304 m2. Vysoké stropy Vás očaria hneď, ako vojdete. Strešné okná celý dom krásne presvetlili. Nehnuteľnosť je zateplená, čo Vám ročne ušetrí pár stoviek eur. Dispozícia domu poteší každého, kto sa pre túto nehnuteľnosť rozhodne, je dôsledne premyslená a priestor využíva každý m2 domu.
DISPOZÍCIA:
Hneď po vstupe sa ocitnete vo veľkej chodbe, s dostatkom úložného priestoru. Odtiaľ sa dostanete do priestranného srdca domu, miestnosti, kde sa schádza celá rodina. Je tu vidno, ako nádherne bol využitý priestor a pri stavbe sa myslelo nielen na praktickosť, ale aj na dizajn. Zdvihnuté stropy, krásne schodisko a strešné okná dodávajú domu charakter. Krb v zime vyčarí tú pravú rodinnú atmosféru, a tiež pomôže ušetriť vďaka prieduchom. Tento spoločný priestor je prepojený s kuchyňou a jedálenskou časťou, ktorej sa poteší každý, kto v nej bude variť. Drevené skrinky, robené na mieru, v kombinácii s modernými spotrebičmi vyzerajú naozaj nadčasovo. Celý priestor je krásne presvetlený a prepojený. Na spodnom poschodí sa nachádza moderná a naozaj luxusne veľká kúpeľňa s dvojitým umývadlom, vaňa aj sprchovací kút, WC, práčovňa a kopa miesta na sušenie. Tiež sa tu nachádza ešte jedno, samostatné WC. Na spodnom poschodí sú 2 spálne, obe priestranné a slnečné.
Keď sa po krásnom, na zákazku robenom schodisku, presunieme na vrchné poschodie, dostaneme sa do otvorenej a oknami presvetlenej galérie, ktorá čaká na využitie budúcich majiteľov. Je v nej na mieru robená knižnica, pohodlný gauč, a skutočne veľa priestoru na spoločné chvíle v kruhu najbližších a priateľov. Kľudne tam viete vytvoriť pracovňu, či ateliér. Sú tu ďalšie 2 spálne a šatník.
Izby sú samostatné, nepriechodné a pekne slnečné. Celým priestorom dominuje kvalitná, vysokoodolná podlaha a drevo. Drevené dvere a zárubne, rovnako ako okná dodávajú domu charakter a pocit tepla. Od začiatku viete, že to nie je len dom, ale domov.

Veľkým benefitom nehnuteľnosti a Vašej peňaženky sú solárne panely na streche domu. Zabezpečujú ohrev teplej vody. Kúrenie je plynové, v technickej miestnosti je kotol zn. Viessmann.

Presunieme sa na záhradu a vonkajšiu časť.


Okolo celého domu je zámková dlažba a chodníky. Na záhrade je ďalšia budova, kde viete využiť vonkajšie aj vnútorné sedenie. Terasa má 28m2. Je tam pec, grill , kotlík a v lete tu budúci majitelia zaručene strávia veľa pekných chvíľ. Na záhrade je tiež krytý bazén. Záhrada je plná zelene, udržiavaná s výsadbou exotických stromov. Naozaj sa stačí už len nasťahovať a užívať si všetku túto krásu.
LOKALITA:
Predávaná nehnuteľnosť sa nachádza v obci Kráľová nad Váhom, 5 km od okresného mesta Šaľa a 11 km od okresného mesta Galanta. V obci sa nachádza škola s vyučovacím jazykom maďarským aj slovenským. V katastri obce je aj vodná nádrž Kráľová, kde vedie niekoľko cyklotrás, sú tu rôzne možnosti vodných športov. V obci je udržiavaná zeleň, detské ihriská, niekoľko obchodov s potravinami, pošta a blízkosť okresných miest Galanta a Šaľa Vám zaručuje všetky služby a výhody mest na dosah.

CENA: 235.000,- eur


V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

Zabezpečíme Vám bezplatné hypotekárne poradenstvo a pomôžeme s najlepšími podmienkami získania hypotéky na trhu, oslovte nás ešte dnes, aby sme Vám pomohli zastropovať úrokové sadzby.

Obhliadky Vám sprostredkujeme kedykoľvek. Pre viac informácií prosím kontaktujte makléra: Bc. Lucia Kanišová, tel.č. , makléra: Eva Kováčová, tel.č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku449 m²
Zastavaná plocha152 m²
Úžitková plocha300 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 2
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky