Nadštandardný 3-izbový byt s príjemnou terasou v ZUCKERMANDEL

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Žižkova
81.83 m²
8
4
3
áno
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK Energie:
400 € / mes
+400,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

525x zobrazená v zozname / 30x zobrazená detailne / 30x zobrazená detailne tento mesiac

RIVERS REAL ESTATE ponúka na prenájom nadštandardný 3-izbový byt s terasou, príjemným posedením a výhľadom v ikonickom projekte

ZUCKERMANDEL

.

BYT
Svetlý 3-izbový byt sa nachádza na 4. podlaží. Disponuje celkovou úžitkovou plochou 87,61 m2, z čoho samotný byt je 81,83 m2 a výmera terasy je 5,78 m2. Byt pozostáva z dvoch spální otočených do tichého vnútrobloku, otvorenej dispozície kuchyne s prepojenou obývačkou, jednej kúpeľne s vaňou, práčkou a sušičkou zn. MIELE, umývadlom, elektrickým radiátorom a z jednej samostatnej toalety s praktickým úložným priestorom. Terasa je prístupná z obývacej a kuchynskej časti a ponúka možnosti oddychu a relaxu s výhľadom na Dunaj. K bytu prislúcha vnútorné garážové státie a veľkorysá pivničná kobka.

Nadštandardné prémiové materiály, zabudované kuchynské spotrebiče najvyššej kvality, na mieru zhotovený úložný priestor v byte ako aj zvýšené stropy miestností spĺňajú všetky podmienky pre maximálnu spokojnosť a kvalitu bývania. Klimatizácia, elektricky ovládateľné žalúzie a hliníkové okná s izolačným trojsklom sú prirodzenou súčasťou vybavenia bytu.

Byt sa aktuálne prenajíma nezariadený, čo umožňuje nájomcovi zariadiť si bývanie podľa vlastných predstáv a požiadaviek. Avšak v prípade záujmu nájomcu, je možné po dohode s majiteľmi, byt zariadiť a teda prenajímať ako čiastočne/úplne zariadený. Byt je voľný k prenájmu ihneď. Cena prenájmu za byt + energie, vnútorné garážové státie a pivničnú kobku je dohodou.

ZUCKERMANDEL


Ikonický Zuckermandel sa nachádza pod Bratislavským hradom a je pokračovaním úchvatného mestského centra s jeho typickou atmosférou. Strategická poloha poskytuje obyvateľom rýchly prístup k administratívnym a obchodným centrám, plne vybavenú infraštruktúru a dobrú dostupnosť na všetky smery mesta. Projekt je svojou polohou a vybavením vhodný aj pre náročných klientov, hľadajúcich moderné bývanie. Zuckermandel jednoznačne ponúka nadštandardné bývanie,nádherné výhľady,príjemné prechádzky nábrežím Dunaja ako aj výborné reštaurácie,kaviarne a možnosti športového, kultúrneho aj spoločenského vyžitia.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha87.61 m²
Úžitková plocha81.83 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky