Nebytový priestor v novostavbe Bytový dom Hájik

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: Pribinova
96.09 m²
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
138.661,- €
Ponúknite vlastnú cenu

46384x zobrazená v zozname / 3046x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

Chcete začať v nových exkluzívnych priestoroch? Máme pre vás nebytový priestor v novostavbe Bytové domy Hájik. Rezidencia ponúka vám a vašim zákazníkom súkromie a bezpečnosť uzatvoreného areálu s vlastným parkom a altánkom.

Hlavným vstupom ste na prvom nadzemnom podlaží 26,37m2, ktoré je prepojené schodiskom do podzemného podlažia s veľkorysou výmerou 69,72m2 a môžete si priestor prispôsobiť podľa svojich predstáv (elektrinu, vodu ..) keďže sa predáva/prenajíma (8,40€/m2) v holopriestore.

Parkovanie - k nebytovému priestoru je možné dokúpiť alebo prenajať tri parkovacie miesta. Pre majiteľov elektormobilov bude zabezpečená elektronabíjačka priamo v areáli.

Lokalita - v dosahu sa nachádzajú materské školy, základná škola, stredná škola, potraviny, zdravotné stredisko, zastávka MHD, športoviská i rekreačné zariadenia, Zvolenská priehrada

Ak vás tento nebytový priestor zaujal, zavolajte nám alebo napíšte a dohodnite si termín obhliadky.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha96.09 m²
Úžitková plocha96.09 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky