NÍZKOENERGET. NOVOSTAVBA RD ČAŇA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Čaňa
Ulica.: Krátka
138 m²
370 m²
4
áno
230V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
325.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

27118x zobrazená v zozname / 928x zobrazená detailne / 78x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj modernú novostavbu nízkoenergetického 4-izbového rodinného domu v tichej lokalite obce Čaňa, vzdialenej len 18 km od Košíc. Dom má úžitkovú plochu 138 m², z toho zastavaná plocha je 69 m². Pozemok má celkovú výmeru 370 m². Dom je pripravený na okamžité nasťahovanie a je vybavený všetkými inžinierskymi sieťami. Obec Čaňa disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.

***VIDEOPREHLIADKA***
https://youtu.be/ZLOG57n5AnA

Vybavenie domu


Dom je kompletne dokončený vrátane kvalitných podláh, interiérových dverí a zárubní. Pre vaše pohodlie sú inštalované elektrické vonkajšie žalúzie a kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi (chladnička, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, sklokeramická varná doska, digestor) a bodové svietidlá.

Teplo v dome zabezpečuje teplovodné podlahové kúrenie pomocou tepelného čerpadla + rekuperácia vzduchu. Bezpečnosť zaručuje alarm s kamerovým systémom. Internet je pripojený cez optické vlákno. Okolie domu je upravené zámkovou dlažbou a dom je kompletne oplotený.

Dispozícia domu



Prízemie:

Predsieň, technická miestnosť


WC s umývadlom
Kuchyňa

Obývacia izba


Schodisko

1.poschodie:



Chodba

Kúpeľňa s WC


3 izby

Kvalitné stavebné materiály:


Dom je postavený z pálenej tehly Wienerberger hr. 300 mm, so zateplením (200 mm minerálna vlna). Strecha je zhotovená z kvalitných materiálov: štrkové lôžko, PVC hydroizolačné pásy, Fatrafol 810 (hrúbka 1,8 mm), geotextília, tepelná izolácia z minerálnej vlny (400 mm), spádové dosky (20-230 mm) a železobetónová stropná doska (250 mm).

Tento dom ponúka ideálne podmienky pre moderné a pohodlné bývanie v tichej a bezpečnej lokalite s rýchlou dostupnosťou do Košíc.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku370 m²
Zastavaná plocha69 m²
Úžitková plocha138 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky