Nízkoenergetická novostavba 4i rodinného domu, Topoľnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Topoľnica
109 m²
561 m²
1
4
nie
verejný vodovod
230V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
176.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

54551x zobrazená v zozname / 4052x zobrazená detailne / 307x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj nízkoenergetickú novostavbu moderného 4 izbového rodinného domu - bungalov v novovybudovanej lokalite Paľovce, obec Topoľnica. Postavený na rovinatom pozemku o rozlihe 561m2, zastavaná plocha 130m2, úžitková plocha 109m2.

DISPOZÍCIA:


- vstupná chodba
- kuchyňa s jedálňou prepojená obývacou izbou a vstupom na terasu
- tri samostatné izby
- šatník
- kúpeľňa
- samostatné WC
- technická miestnosť

Interiér zahŕňa: omietky, sadrokartón, plastové okná s izolačným trojsklom, podlahové kúrenie teplovodné, rozvody elektriny, predpríprava na alarm, videovrátnik, internet, TV, predpríprava na krb (vymurovaný komín), predpríprava na tepelné čerpadlo.

V cene sú zahrnuté prípojky a revízie na vodu, elektrinu, energetický certifikát, úplná projektová dokumentácia, kolaudácia.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku561 m²
Zastavaná plocha130 m²
Celková rozloha561 m²
Úžitková plocha109 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno