NOVÁ CENA !-Váš vysnívaný zrub v pokojnom prostredí lazov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Zemiansky Vrbovok
110 m²
1000 m²
predaj - Chata - Novostavba
90.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1540x zobrazená v zozname / 60x zobrazená detailne / 60x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne


Predstavte si, že sa prebúdzate v útulnom zrube, obklopení nádhernou krajinou, kde počujete iba ticho a spev vtákov. Tento sen sa môže stať realitou v malebnom prostredí lazov pri obci Zemiansky Vrbovok.
• Exkluzívna poloha: Zrub sa nachádza na polosamote, ďaleko od zhonu mesta, no stále v dosahu civilizácie. K chatke patri pozemok cca 900-1000 m2. Susedí s dvoma menšími zrubmi, ideálne pre rodinu alebo priateľov, ktorí túžia byť blízko seba.
• Príroda na dosah: Okolie tvoria lúky, pasienky a lesy, ktoré vám ponúkajú nekonečné možnosti na prechádzky, túry a relax v prírode.

Komfort a štýl v Jednom:


• Moderný komfort: Skolaudovaný v roku 2019, tento zrub ponúka všetky moderné vymoženosti vrátane napojenia na elektrinu a vodu zo studne. Vykurovanie je zabezpečené lokálne na drevo, čo dodáva autentický vidiecky pocit.
• Premyslená dispozícia:
o Prízemie: Vstúpte do otvorenej kuchynky spojenej s útulným obývacím kútikom. Prízemie dopĺňa štýlová kúpeľňa s WC.
o Podkrovie: Krásna spálňa s vlastnou terasou, z ktorej si môžete vychutnávať očarujúce výhľady na okolitú krajinu.
• Exteriér: Súčasťou predaja je aj priestranný altánok – dokonalé miesto na rodinné oslavy, grilovanie alebo pokojné čítanie knihy pri západe slnka.

Žite Svoj Sen Celoročne:


• Celoročné bývanie: Zrub je pripravený na celoročné obývanie a predáva sa s väčšinou zariadenia, takže sa môžete okamžite nasťahovať a začať si užívať svoj nový domov.
Prečo je tento zrub pre vás:
• Ak túžite po úniku z mestského ruchu a hľadáte pokojné miesto na odpočinok.
• Ak snívate o víkendovom dome, kde môžete relaxovať a načerpať nové sily.
• Ak chcete investovať do nehnuteľnosti, ktorá ponúka pokoj a krásu slovenskej prírody.

Bonusová Ponuka:


Pri serióznom jednaní je dohoda na cene možná, takže neváhajte a zabezpečte si svoj vysnívaný zrub ešte dnes.
Nechajte sa očariť krásou a pokojom tohto jedinečného miesta. Kontaktujte nás pre viac informácií alebo dohodnite si obhliadku a začnite žiť svoj sen už teraz!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1000 m²
Úžitková plocha110 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky