NOVÁ DEDINKA-predaj moderného 2 izb. bytu v novostavbe

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Nová Dedinka
Ulica.: Hlavná
46.85 m²
4
1
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
139.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14339x zobrazená v zozname / 402x zobrazená detailne / 179x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj príjemný 2 izb. byt nachádzajúci sa na 1/4 poschodí polyfunkčného b domu postaveného v roku 2014 v obci Nová Dedinka, okres Senec.
Ak hľadáte priestranný 2-izbový byt, do ktorého sa stačí iba nasťahovať, v kľudnej lokalite malebnej dedinky ale v blízkosti hlavného mesta, tento byt je ideálnou voľbou. Pozrite si videoprehliadku nehnuteľnosti.
Výmera bytu s príslušenstvom ( bez plochy loggie ) je 46,85 m2.

Loggia má výmeru 2,92 m2.



Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, kuchyne voľne prepojenej s obývacou izbou s výstupom na loggiu a spálne. Výhodou je aj murovaná kobka o výmere 2,62 m2, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru

Okná v byte sú plastové, podlahy tvoria laminátové parkety a dlažba. V kúpeľni sa nachádza vaňa. Kuchynská linka je vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi - vstavaná rúra aj mikrovlnka, elektrická varná doska. V obývacej izbe je k dispozícii klimatizácia.

Náklady na bývanie sú veľmi prijateľné.



Nová Dedinka je obec veľmi príjemná na bývanie, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Priamo v bytovom dome sa nachádzajú potraviny (COOP Jednota) a lekáreň, v obci je ZŠ, MŠ, fitness centrum, detské ihriská, kostol, rôzne gastroprevádzky (reštaurácia, pizzéria, cukráreň), veterinár, fyzioterapeut. potraviny KRAJ, základná umelecká škola, autoservis, čerpacia stanica, cyklochodník.
Bezproblémové dochádzanie do Bratislavy zabezpečuje autobusové spojenie. Vo vedľajšej obci, vzdialenej iba 1 km, je vlaková stanica.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia realitnej kancelárie, kompletné zabezpečenie zmluvnej dokumentácie , poplatok za osvedčenie podpisu predávajúceho na kúpnych zmluvách, základný správny poplatok spojený s podaním návrhu na vklad na kataster. Klientom poskytujeme bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru výberom najvýhodnejšej ponuky zo všetkých bánk.

CENA: 139.500 eur



Kontakt: Katarína Šmidtová -

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha49.77 m²
Úžitková plocha46.85 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky