Nové ❗️ Rodinný dom na predaj, Veľké Uherce - okr. Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Veľké Uherce
471 m²
471 m²
1
3
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
133.990,- € Výborná tichá lokalita !
Ponúknite vlastnú cenu

8460x zobrazená v zozname / 645x zobrazená detailne / 72x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj Rodinný pol dom v obci Veľké Uherce. Rozvíjajúca sa obec je vzdialená 10 minút cesty autom od okresného mesta Partizánske. Obec sa nachádza blízko hory, ma známu Vodnú nádrž ( Uhereckú priehradu ), kde je možnosť lovu rýb, člnkovania, kúpania, hubárčenia.

Rodinný dom je podpivničený, postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 400 m2 . K pozemku patrí samostatná záhrada o rozlohe 71 m2. Celková predávaná plocha pozemku je 471 m2, zastavaná plocha 231 m2. K domu vedie asfaltová prístupová cesta, pozemok aj záhrada je oplotená. Pozemok k domu ma prístupovú kovanú bránu. Časť pozemku je vydláždená zámkovou dlažbou s možnosťou 2 parkovacích miest, na pozemku sa nachádza strechou prekrytý priestranný altánok .

Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne s toaletou, technickej miestnosti a 3 izieb. Zo vstupnej chodby ( verandy ) sa dostaneme do veľkej priestrannej kuchyne s ktorej je vstup do kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom, technickej miestnosti s výstupom na povalu, vstup do jednej izby ( spálne ) a prechod do obývacej izby s ktorej sa vchádza do veľkej priestrannej izby ( detská izba ) . V obývacej izbe sa nachádza krb na drevo a východ na ďalšiu časť dvora, ktorá je vydláždená, vysadená okrasnými drevinami ( vhodná ako terasa na posedenie, umiestnenie bazéna ).

.Dom prešiel postupne kompletnou rekonštrukciou , okná sú plastové, steny stierky, podlaha plávajúca, dlažba, v jednej väčšej izbe ( detskej izbe ) je podlahové kúrenie, stropy znížené osvetlene bodovými svetlami. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, ma plynovú a elektrickú prípojku, verejný vodovod, odpad zvedený do obecnej kanalizácie. Dom je vykurovaný pomocou gamat, alebo krbu na drevo. Kompletnou rekonštrukciou prešla aj strecha, dvor upravený vydláždený, vysadený sčasti okrasnými drevinami.

Čo dodať na záver ?



Domček je útulný, vhodný aj pre viac člennú rodinu, pekne vkusne prerobený s novou modernou kuchynskou linkou, izby sú priestranné, výhoda je v 2 alternatívach kúrenia, výhodou je úplne nová strecha, lokalita, upravený pozemok. Najväčšia výhoda domu je , že nepotrebuje ďalšie nutné investície a je pripravený na okamžité bývanie.

Na kúpu odporúčam !



Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na a ja Vás rada touto nehnuteľnosťou prevediem .

V prípade kúpy na hypotéku, Vám všetko potrebné vybavím.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku471 m²
Celková rozloha471 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky