NOVINKA ! 2 izbový byt + 2x loggia - Trenč. Stankovce 56m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Stankovce
56 m²
1
2
áno
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
122.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

6631x zobrazená v zozname / 369x zobrazená detailne / 369x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka exkluzívne NA PREDAJ veľký dvojizbový byt o výmere až 56 m², nachádzajúci sa v príjemnej obci Trenčianske Stankovce vo výbornej lokalite plnej zelene s dobrou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou.
Byt, ktorý sa nachádza na ideálnom 1. poschodí, disponuje pekným výhľadom na pohoria a široké okolie a má až dve veľké loggie. Dispozícia bytu je veľmi dobrá, praktická, určite zaujme rozmermi, miestnosti sú nepriechodné a priestranné. Dispozične riešenie bytu : vstupná chodba, oddelená toaleta, kúpeľňa, veľká obývacia miestnosť s východom na loggiu č.1, kuchyňa, spálňa s východom na loggiu č.2.
Byt sa nachádza v bytovom dome, ktorý je staršia novostavba vo výbornej kondícii a v udržiavanom a peknom stave. Byt je presvetlený a slnečný. Lokalita ponúka dobrú dostupnosť do obchodov, potravín, autobusová zastávka je neďaleko, na skok sa nachádza škôlka, škola pár minút na pešo, športoviská, detské ihriská, všetká potrebná občianska vybavenosť je v dosahu a k dispozícii. Okresné mesto Trenčín je len približne 5 min. autom od bytového domu. Dostupnosť na ďialnicu a smery ZA či BA výborná tak isto len kúsok od obce, parkovanie je bezplatné a to priamo pred bytovým domom. Byt je bez akejkoľvek ťarchy a kúpou ihneď voľný, predáva sa zariadený tak, ako je uvedený na foto. Náklady na bývanie sú prijateľné a nie vysoké. K bytu patrí pivnica. ODPORÚČAM vidieť. Buďte prví, tešíme sa na Vaše obhliadky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha56 m²
Poschodie1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky