TOP lokalita - 2i 53 m2 - Trenčianske Stankovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Stankovce
53 m²
1
1
2
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
117.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

232x zobrazená v zozname / 36x zobrazená detailne / 36x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj 2 izbový byt o výmere 53 m² nachádzajúci sa na 1. poschodí v bytovom dome, ktorý 9 rokov dozadu prešiel kompletnou obnovou vďaka čomu ponúka moderné technológie. K bytu prislúcha aj komora, ktorá sa nachádza priamo na poschodí oproti vstupu do bytu.

Technický stav:


Celý bytový dom prešiel pred 9 rokmi obnovou a renováciou, vďaka čomu spĺňa kvality novostavby. Ponúka podlahové elektrické kúrenie s termostatom v každej miestnosti, elektrický ohrev vody, plastové okná v celom byte a kuchynskú linku so spotrebičmi. Bytový dom sa skladá z garáži na prízemí a 1 obytného podlažia, na ktorom je dokopy 7 bytov, čo ponúka väčší komfort bývania. Na prízemí bytového domu je takisto aj kočikáreň s možnosťou uloženia bicyklov a kočíkov.

Dispozícia:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, odkiaľ sa ďalej dostávame do ďalších častí. Napravo je kúpeľňa s vaňou, oproti vstupným dverám je spálňa a na ľavej strane sa nachádza otvorený veľký priestor obývacej izby spojenej s kuchyňou.

Lokalita:


Nachádzame sa v obci Trenčianske Stankovce, vzdialenej len pár minút od okresného mesta Trenčín. Bytový dom sa nachádza na konci zastavaného územia, vďaka čomu má za sebou len pole. Priamo pred bytovým domom je možnosť bezproblémového parkovania. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako potraviny, škola, škôlka, zdravotné stredisko, detské ihriská a zástavka s častými spojmi do Trenčína. V obci sa nachádza aj množstvo cyklo a turistických trás, ktoré potešia nadšencov prírody a športu.

Odporúčanie:


Pokiaľ hľadáte výhodné bývanie v kľudnej a tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a rýchlou dostupnosťou do mesta Trenčín je táto ponuka priamo pre Vás. Vďaka vlastnému kúreniu ponúka nízke náklady a renovácia bytového domu zaručuje bývanie bez ďalších investícii.

Cena:€ 117.000 ,-


V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.: 0940 284 247

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky