Novostavba 2i byt 54m2 + 12m2 pivnica, Veľkomoravská - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Veľkomoravská
66 m²
5
3
2
nie
nie
áno - 1
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
159.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

115x zobrazená v zozname / 22x zobrazená detailne / 22x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v novostavbe na ulici Veľkomoravská, v Trenčíne. Byt s rozlohou 54m2 sa nachádza na 3. poschodí z 5. K bytu prislúcha terasa 7m2 a veľká pivnica 12m2, ktorá sa nachádza na rovnakom poschodí ako byt.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, odkiaľ sa vchádza do kúpeľne s WC, a tiež do priestrannej obývačky s kuchynským kútom. Z obývačky sa môže vojsť do samostatnej spálne dvoma dverami, čo Vám dáva možnosť rozdeliť spálňu priečkou na dve menšie miestnosti (spálňa/šatník, spálňa/pracovňa, a pod.). Z obývačky je vstup na veľkú terasu s pekným výhľadom. Byt je orientovaný na severozápad. Na všetkých oknách sú elektrické vonkajšie žalúzie, ktorými si viete v horúcich letných dňoch zatieniť byt.

V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť. Nachádza sa tu obchodné centrum Úspech s množstvom rôznych obchodov, LIDL, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, zdravotné stredisko, lekáreň, škôlka, základná škola, stredná škola, a mnoho iného. V tejto lokalite je tiež množstvo veľkých stromov a zelene. Vynikajúca je aj napojiteľnosť na diaľnicu D1 a pešo sa veľmi rýchlo dostanete aj do priameho centra mesta. Parkovanie v okolí domu je bezproblémové, spoplatnené mestskou parkovacou politikou, avšak k bytu je možné prenajať si parkovacie miesto.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=fJEgui8q5CA

Cena bytu je 159.900,-€




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:


Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Úžitková plocha66 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky