OBCHODNÝ PRIESTOR NA PRENÁJOM 25m2, HLAVNÁ UL., TRNAVA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Hlavná
25 m²
holopriestor
prenájom - Obchodné priestory
20,- €/m2/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

6609x zobrazená v zozname / 697x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom reprezentatívny obchodný priestor v novovybudovanej pasáži na Hlavnej ulici. Priestor o rozlohe 25m2 je umiestnený na prízemí, vstup z pasáže.

DISPOZÍCIA:


- priestor
- kuchyňka
- WC

Nájom 500,-€/mes. + energie + DPH.


Voľné od septembra 2024.

Ak vás ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha25 m²
Úžitková plocha25 m²
Stavholopriestor
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky