Ponúka 2i byt v Petržalke, Farského ul., 51m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
51 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 2-izbový byt
186.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

817x zobrazená v zozname / 76x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný 2i byt na Farského ulici v Petržalke. Výmera bytu je 48,4 m2 + 2,6 m2 lodžia a nachádza sa na 5. poschodí v 8.podlažnom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivničná kobka o veľkosti 1,6 m2.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spáľne, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a lodžie. Byt prešiel v r. 2010 rozsiahlou rekonštrukciou vrámci ktorej bola menená aj elektorinštalácia v celom byte. Okná sú plastové, plávajúca podlaha, v kúpeľni je vaňa. Mesačné náklady sú cca 188€/2 osoby + elektrina.
BD je zateplený a nachádza sa vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite na začiatku Petržalky s kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti nájdete všetko pre pohodlný mestský život – obchody, reštaurácie, banky, pošta, MŠ, ZŠ, MHD zastávka.

Cena bytu je 186.999,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku51 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky