Ponúka 3i byt v Dúbravke, Húščavova ul., 74, 5m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
74 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6929x zobrazená v zozname / 381x zobrazená detailne / 166x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3i byt na Húščavovej ulici v Dúbravke. Byt má výmeru 65,47 m2 + 9 m2 lodžia a nachádza sa na 4. poschodí v 12.podlažnom bytovom dome s dvomi výťahmi. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne BD. Orientovaný je na východ a sever s pekným výhľadom na Kamzík.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných nepriechodných izieb, priechodnej obývacej izby, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC, komory a lodžie. Byt sa predáva v pôvodnom stave a je vhodný na kompletnú rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa.
Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Dúbravky. V blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť - Kaufland, Tesco, ZŠ, MŠ, zimný štadión, reštaurácie, MHD a všetky potrebné služby.

Cena bytu je 199.000,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku74 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky