Ponúka na predaj 3 izbový byt 68 m² s loggiou v Bratislave -

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
71 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
214.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2711x zobrazená v zozname / 140x zobrazená detailne / 140x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3 izbový byt 68 m² v Bratislave, časť Vrakuňa – Dolné Hony.

Dispozícia bytu: vstupná predsieň, kúpelňa s vaňou, samostatná toaleta, kuchyňa, dve spálne, obývačka, loggia.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, nové elektrické rozvody a poistné skrine, úplne nové okná so špeciálnym bezpečnostným systémom, nové radiátory, dlažba, podlaha, svetlá, na vodovodných rúrach sú filtre na odvápňovanie vody. Zariadenie bytu je tiež nové, vrátane umývačky, rúry a ostatných vstavaných spotrebičov, ktoré sú v cene bytu. Byt bol rekonštruovaný veľmi kvalitne a premyslene. Stačí sa nasťahovať, všetko je pripravené.

Predáva sa zariadený, až na niektoré kusy nábytku, po dohode s majiteľom.

Byt disponuje klimatizáciou. Je napojený na elektrinu, ústredné kúrenie, plyn je momentálne odpojený, je však možné ho opätovne napojiť.

Úžitková plocha bytu predstavuje 68 m², plus loggia 2,7 m². K bytu prislúcha aj pivničná kobka 1,2 m², k užívaniu je prístupná taktiež spoločná miestnosť na odloženie bicyklov a dielňa. V spodnej časti bytovky sa nachádza pekná prerobená a zateplená garáž, ktorú bude možné dokúpiť.

Celá bytovka prešla kompletnou rekonštrukciou spoločných priestorov, zaizolovaním pivníc, výmenou výťahov, je zateplená, má novú strechu, nové stupačky. Bytovka je čistá, upravená, susedia sú tichí a poriadni.

Vrakuňa leží na východ od centra Bratislavy, na ceste vedúcej cez Malý Dunaj na Žitný ostrov. Sídlisko Dolné Hony vzniklo v rokoch 1975 – 1989. Oplýva kompletnou občianskou vybavenosťou: šesť základných škôl, sedem materských škôl, obchodné reťazce: Lidl, Billa, Tesco, obchodný dom Hron, Terno, lekárne, zdravotné stredisko, pošta, parky, ihriská a množstvo spojov MHD – zastávka 3 minúty od vchodu do bytovky, príroda a cyklistické trasy popri Malom Dunaji.


Radi Vám poskytneme finančné poradenstvo. Energetický certifikát nebol predložený. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku71 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky