Ponúka na predaj 4 - izbový rodinný dom - 119 m² v obci Jaho

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Jahodná
119 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
198.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7221x zobrazená v zozname / 436x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4 - izbový rodinný dom - 119 m² v obci Jahodná na pozemku - 627 m².

Dom sa vyznačuje pocitom priestrannosti, je veľmi zaujímavo dispozične riešený a nízkonákladový.

Dispozícia domu: vstupná predsieň, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, technická miestnosť, práčovňa, špajza, východ na záhradu, toaleta so špeciálnym odsávaním cez splachovač - Geberit systém, kúpeľňa s prípravou na vaňu aj sprchovací kút s umývadlom a toaletou, spálňa, šatník v spálni sa dá použiť ako šatník s prechodom do vedľajšej kúpeľne, alebo ako ďalšia kúpeľňa, dve ďalšie izby.

Kúrenie v dome je možné hotovým teplovodným podlahovým kúrením s centrálnym termostatom – systém REHAU. V dome je hotová príprava na krb a príprava na prívod vzduchu z vonkajšieho priestoru.

Dom má taktiež prípravu na vonkajšie žalúzie, na IT siete, antény, alarm, kamery, klimatizáciu. Taktiež disponuje prípravou rozvodov na elektrickú bránu. Celý dom má podsvietenie LED svetlami, ktoré sú zvonka a dajú sa zapínať a vypínať na 4 zóny.
Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu, verejný vodovod, verejnú kanalizáciu, optický internet, v dome je aj príprava – rozvody na vodu zo studne.

Na záhrade je tiež bezúdržbový nemrznúci ventil na vodu.

V prípade záujmu možnosť dokončiť dom do štandardu.

Rozloha pozemku predstavuje 630 m². Zastavaná plocha domu je 122 m².

Jahodná je obec na Slovensku v okrese Dunajská Streda. Preteká cez ňu rieka Malý Dunaj, cez ktorý tu prechádza točený most. Patrí do nej rekreačná a chatárska oblasť Majer Biffar, chatárska a rekreačná oblasť Albarégia a malá osada Čótfa. Nachádza sa tu základná škola a kultúrny dom, kde prebiehajú rozličné akcie. Nachádza sa tu aj štrkovisko, kde sa chodia miestni ľudia cez leto osviežiť. Neďaleko (10 km) je kúpalisko Topoľníky s liečivou vodou.

Obec sa nachádza 10 minút od Dunajskej Stredy, 30 minút od Šamorína a 40 minút od Bratislavy.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo. Energetický certifikát nebol predložený.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku119 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky