Ponúka pekný slnečný 2i byt v Ružinove, Na križovatkách, 53m

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
53 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
186.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5655x zobrazená v zozname / 279x zobrazená detailne / 208x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný a slnečný 2i byt v Ružinove na ulici Na križovatkách. Byt má výmeru 50,7 m2 + 2,2 m2 balkón a nachádza sa na 2.poschodí v 6.podlažnom tehlovom dome s výťahom. Orientovaný je na juhozápad s pekným zeleným výhľadom do vnútrobloku.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchyňou, samostatnej nepriechodnej spálne, kúpeľne s WC a balkóna. Byt je udržiavaný a predáva sa zariadený, resp. môže byť po dohode vyprataný. K dispozícií je aj chladnička s umývačkou riadu. Mesačné náklady sú 160€/4 osoby + elektrina.
Tehlový bytový dom sa nachádza v obľúbenej lokalite Ružinova s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta ako aj na D1. V tesnej blízkosti je LIDL, AVION so všetkými službami, ZŠ, MŠ, reštaurácie, MHD zastávka.
K bytu je možné dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto za doplatok 10.000,-Eur, nie je to však podmienkou kúpy.

Cena bytu je 186.000,-Eur.


Energetický certifikát triedy E. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku53 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky