Predané !!!, 2- izbový byt, Bratislava - Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
53 m²
3
2
nie
pôvodný
áno
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
150.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8376x zobrazená v zozname / 683x zobrazená detailne / 56x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj dvojizbový byt v kľudnej oblasti Ružinov v meste Bratislava, s celkovou obytnou plochou 53 m2. Nachádza sa na 3 poschodí zo štyroch, orientovaný na sever a juh. Byt je v osobnom vlastníctve a v pôvodnom stave. Byt dispozične pozostáva: z kuchyne, 2x izby, kúpeľne, samostatným WC a chodby. K bytu prislúcha aj pivnica. Kúrenie je centrálne. Pri bytovom dome je verejné parkovanie ktoré je kúpou ihneď k dispozícii. Byt sa bude predávať so zariadením po dohode s majiteľom bytu.

Lokalita v ktorej sa bytový dom nachádza je výborná z hľadiska občianskej vybavenosti vďaka tomu že sa nachádza v blízkosti autobusovej stanice Nivy. V tesnej blízkosti pri byte sa nachádza komplexná sieť obchodov a služieb, ihriská, parky, základné a stredné školy.

Cena: 150.000,-€. Platba v hotovosti aj na úver.



V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie, kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a pomoc pri financovaní kúpi nehnuteľnosti.

Úver Vám vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Pre viac informácii ohľadom nehnuteľnosti ma kontaktujte na telefónnom čísle: .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Poschodie3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžianie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky