Ponúkame na predaj 3-izbový byt, 84 m2, rekonštrukcia, Bizetova, Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Bizetova
84 m²
5
2
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
139.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

333x zobrazená v zozname / 48x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne v našej ponuke!

Máte záujem investovať do kúpy nehnuteľnosti pre seba a svoju rodinu, prípadne následný prenájom? Preferujete byt s väčšou výmerou bez potreby rekonštrukcie? Ak áno, máme pre Vás výbornú ponuku priestranného 3-izbového bytu s rozlohou 84 m2 nachádzajúceho sa na sídlisku Klokončina v Nitre, na Bizetovej ulici.

Ponúkaný byt sa nachádza na 2/5 poschodí v panelovom bytovom dome s výťahom. V rámci revitalizácie bytového domu bolo realizované zateplenie s fasádnou omietkou, výmena vstupných dverí a okien na medziposchodiach, vymenené stúpacie rozvody vody, kanalizácie a plynu, nový výťah, zväčšenie plochy balkónov.

V byte boli pri rekonštrukcii vymenené plastové okná, podlaha v kombinácii laminát v izbách, keramická dlažba v chodbe, v sociálnom zázemí a v kuchyni. Na prestrešenom balkóne tienenie zabezpečené vysúvacou markízou.

Dispozične je byt výborne upravený: vstupná chodba s roll-dor skriňou, obývacia izba s výstupom na balkón, študentská izba, spálňa, v ktorej je stenou oddelený praktický šatník s regálovom systémom so samostatným vstupom z chodby, čo zabezpečuje dostatok úložného priestoru bez nutnosti umiestnenia skríň v izbách, kuchyňa, praktická špajza, dispozične zväčšená murovaná kúpeľňa s vaňou, umývadlom a práčkou, samostatná toaleta s umývadlom a so vstupom z chodby. K bytu prislúcha aj pivnica umiestnená v suteréne bytového domu.

Benefitom ponuky sú výborné parkovacie možnosti v tejto časti sídliska, množstvo zelene, detské ihriská, v okolí dostupnosť všetkej vybavenosti, ktorú budete k pohodlnému bývaniu potrebovať - škola, škôlka, obchodné centrá a prevádzky, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, banky atď.

Doporučujem osobnú obhliadku!



Energetický certifikát nie je k dispozícii.

Ak Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín stretnutia alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať na tel. č.  alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha84 m²
Poschodie2
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky