Ponúkame na predaj väčší rovinatý stavebný pozemok v Kittsee

Štát.: Rakúsko
Mesto.: Neusiedl am See
Lokalita.: Kittsee
Ulica.: Kittsee
1014 m²
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
294.060,- €
290,- €/m2 možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

31443x zobrazená v zozname / 4577x zobrazená detailne / 2316x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj väčší stavebný pozemok v obci Kittsee . Veľkosť pozemku je 1014 m2 : šírka 21,5 m2 a dĺžka 47,16 m2. Rovinatý pozemok sa nachádza v tichej uličke mimo hlavnej cesty s pohľadom na Bratislavský hrad. Je určený na výstavbu rodinného domu prípadne dvojdomu celková zastavanosť 350 m2. Možnosť postaviť jednopodlažný alebo dvojpodlažný rodinný dom. Cena pozemku je 290 Eur na m2, čo predstavuje sumu 294.060EUR. Inžinierske siete sú na hranici pozemku.
K cene je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške cca 10% z kúpnej ceny, ktoré v Rakúsku platí kupujúci ( ide o vyhotovenie kúpnej zmluvy u notára alebo advokáta, daň pri kúpe, poplatky spojené so zápisom do katastra prípadne s vybavením úveru, úhrada nákladov pre RK ).
Pri kúpe pozemku v Rakúsku Vám viem zabezpečiť v prípade záujmu kvalifikovanú pomoc pri vybavení stavebného povolenia a výstavbe rodinného domu.
Obec Kittsee je vzdialená 15 minút priamo od centra Bratislavy, má dobré napojenie na diaľnicu do Viedne aj Bratislavy a tiež vlakové spojenie do Viedne aj Bratislavy. Je to obec s kompletnou občianskou vybavenosťou ( škola, jasle a škôlka, obchodné centrum , banky, reštaurácie ) a ponúka príjemné bývanie v blízkosti Bratislavy.
V prípade záujmu o obhliadku prosím kontaktujte pani Martinu Štefanovičovú .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1014 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Orientáciajuhovýchodná
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky