Ponúkame na prenájom 4.izbový byt v centre mesta Malacky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
Ulica.: 1.mája
105 m²
4
posledné poschodie
4
prenájom - 4-izbový byt
900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23111x zobrazená v zozname / 945x zobrazená detailne / 242x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom veľmi pekný čiastočne zariadený 4.izbový byt v Malackách na ulici 1.mája.Byt sa nachádza na štvrtom poschodí zo štyroch bez výťahu. Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, WC, kuchyňa, obývačka s východom na balkón, 3 izby. Výmera bytu 105m2. K dispozícií je podnájomníkom aj pivnica. Byt je klimatizovaný. Parkovanie pred bytovým domom bezproblémové.
Cena prenájmu je vo výške 900€ vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy platba: prvé nájomné vo výške 900€ + depozit 900€ + sprostredkovanie 600€.

Byt je vhodný pre rodinu. K dispozícií od 9/2024.


Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na tel.čísle alebo mailom

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha105 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Zariadeniečiastočne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky