Pôvodné gazdovstvo v peknom prostredí polosamoty lazov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Ábelová
50 m²
60923 m²
predaj - Rodinný dom
160.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1346x zobrazená v zozname / 72x zobrazená detailne / 72x zobrazená detailne tento mesiac

Ste pripravení premeniť svoj sen o vlastnej farme na skutočnosť. Na pokojnej polosamote pri Ábelovej ponúkame na predaj pôvodné gazdovstvo, ktoré je ideálne pre tých, ktorí sa neboja
Gazdovstvo sa rozprestiera na pozemku o výmere viac než 1300 m², s prislúchajúcimi záhradami o výmere cca 3700 m² a poľnohospodárskou pôdou o výmere viac než 5,9 ha. Z toho cca 5,7 ha je v bezprostrednej blízkosti domu.
K gazdovstvu vedie spevnená asfaltová komunikácia, ktorá zabezpečuje jednoduchý prístup.
Na dvore leží menší rodinný dom postavený z kameňa. Má zavedenú elektrinu, no voda do domu nie je zavedená. Dom je tvorený presklenou chodbou a dvoma miestnosťami, v jednej z nich sú priznané stropné hrady. Dom je v pôvodnom stave a vyžaduje kompletnú rekonštrukciu.
Na dom nadväzuje hospodárska časť tvorená skladmi a pajtou. Na dvore je aj priestranná hospodárska budova s novými nosníkmi, dočasne zakrytá preglejkami.
Gazdovstvo je v pôvodnom stave, čo vám umožňuje pretvoriť ho podľa vlastných predstáv. Či už chcete vytvoriť trvalé bývanie, alebo rozbehnúť vlastnú farmu, toto miesto má potenciál splniť vaše sny.
V susedstve nehnuteľnosti je len jeden dom, ktorý nie je trvalo obývaný, čo zaručuje maximálne súkromie.

Okolie plné možností:


• Príroda: Okolie gazdovstva je tvorené lúkami a pasienkami, s blízkou dostupnosťou k lesu. Táto oblasť ponúka široké možnosti turistiky, cykloturistiky, poľovníctva a hubárčenia.
• Relax a aktivity: Vychutnávajte si pokoj a ticho, pričom máte nespočetné možnosti pre aktívny oddych a relax v prírode.

Prečo si vybrať toto gazdovstvo:


• Splňte si sen: Pre tých, ktorí sa neboja práce a chcú si vytvoriť vlastnú farmu, je toto gazdovstvo ideálnym miestom na splnenie ich snov.
• Prispôsobte si podľa seba: Možnosti renovácie a rozvoja vám umožnia prispôsobiť si tento priestor podľa vašich potrieb a predstáv.
• Pokoj a príroda: Maximálne súkromie a pokoj v objatí prírody sú ideálnym prostredím pre nový začiatok.
Nezmeškajte príležitosť vlastniť tento kúsok raja pri Ábelovej. Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste si dohodli obhliadku a začali nový život v tomto čarovnom prostredí.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku60923 m²
Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky