POZEMOK pre výstavbu rodinného domu 667m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Bojná
Ulica.: Topoľčianska
667 m²
áno
230V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
23.500,- €
35,23 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1584x zobrazená v zozname / 94x zobrazená detailne / 94x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE vám ponúkame na predaj pozemok v obci Bojná, ktorý je vhodný na výstavbu rodinného domu. Je rovinatý, obdĺžnikového tvaru, s rozmermi - š.13m a dĺžkou 51m. IS sa nachádzajú pred pozemkou. Obec disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa 10km od Topoľčian, 40km od Nitry a 21km od Piešťan.
Taktiež sa v obci nachádza RANČ pod Babicou, kde nielen okolie, ale aj samotný areál ponúka mnoho zážitkov, zábavy a atrakcií.
Verím, že vás táto ponuka zaujala a pre ďalšie informácie, prípadne dohodnutie si obhliadky ma môžete kontaktovať
na tel.č. .

Cena pozemku - 23.500,-€




Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku667 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky