Pozemok s budovou na pokojnom mieste Mýto Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Mýto pod Ďumbierom
Ulica.: Mýto pod Ďumbierom
72 m²
verejný vodovod
nie
230/400V
predaj - Rekreačné pozemky
65.000,- €
902,78 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1907x zobrazená v zozname / 179x zobrazená detailne / 179x zobrazená detailne tento mesiac

Pozemok sa nachádza v srdci Nízkych Tatier, v podtatranskej dedinke Mýto pod Ďumbierom, známej tiež ako obľúbené lyžiarske stredisko. Je slnečný a vzdialený od hlavnej cesty.

Má obdĺžnikový tvar o rozmeroch 5,5x13m o výmere 72 m2, vedený ako zastavaná plocha a nádvorie. Na hranici pozemku je vodovodná a elektrická prípojka.

Na pozemku sa nachádza drevená hospodárska budova bez súpisného čísla. Pozemok priamo susedí s verejnou komunikáciou vo vlastníctve obce.

Vzhľadom na výborné situovanie je táto nehnuteľnosť vhodná na rekonštrukciu, prípadne výstavbu nového rekreačného objektu na pôdoryse hospodárskej budovy.

Približne jeden kilometer od pozemku je spomínané lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, sedačkovou lanovkou a bike parkom (kopeczabavy.sk). V blízkom okolí je zvieracia farma s jazdou na koňoch a ďalšie lyžiarske strediská na Táľoch a Chopku (tale.sk a jasna.sk), taktiež 18 jamkové majstrovské a obojstranne hrateľné 9 jamkové golfové ihrisko aj wellness hotel s vodným svetom (hotelbystra.sk).

Na všetky lyžiarske strediská v zime premáva skibus, ktorý má zástavku len pár minút pešo od pozemku (horehronie.sk).

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku72 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky