Predaj, rekreačný pozemok Horná Lehota, Krpáčovo - E...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Horná Lehota
1097 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
217.350,- €
198,13 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

572x zobrazená v zozname / 70x zobrazená detailne / 70x zobrazená detailne tento mesiac


Exkluzívne ponúka HALO reality na predaj pozemok v čarovnej horskej oblasti Krpáčovo v Nízkych Tatrách. Tento malebný, mierne svahovitý pozemok s rozlohou 1097 m2 je zasadený do tichého lesného prostredia.
Pozemok disponuje platným územným rozhodnutím na výstavbu dvoch rekreačných chát a umiestnenie studne. Súčasťou predaja sú aj projekty pre rekreačné chaty. Na pozemok vedie prístupová cesta zaťažená vecným bremenom spočívajúcim v práve prechodu, prejazdu a užívania vlastníkom pozemku. Pozemok je evidovaný ako ostatná plocha a nachádza sa v katastrálnom území Horná Lehota.
Tento pozemok je ideálny pre výstavbu rekreačných chát, pretože sa nachádza na okraji lesa, čo zaručuje dostatok súkromia. Je situovaný v obľúbenej rekreačnej oblasti, kde je v blízkosti vodná nádrž Krpáčovo a lyžiarsky vlek. Celoročne tu môžete využiť vynikajúce podmienky na relax a rekreáciu. V okolí nájdete viacero lyžiarskych stredísk, ako napríklad Ski centrum Tále, Čertovica či Jasná - Chopok juh, golfové ihrisko Tále a rôzne wellness možnosti. Okolie tiež ponúka skvelé príležitosti na turistiku, lyžovanie, hubárčenie a cykloturistiku. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905.500.534 ID ponuky: BR-67233

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1097 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky