Pozemok so staveb. povolením a projektom Dolné Motešice 1680m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Dolné Motešice
Ulica.: Motešice
1680 m²
predaj - Pozemky - bývanie
69.000,- €
41,07 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1475x zobrazená v zozname / 372x zobrazená detailne / 372x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka zaujímavý pozemok s projektom a stavebným povolením v obci Dolné Motešice. Pozemok je určený na výstavbu jednopodlažného päťizbového rodinného domu. Ide o rovinatý pozemok, ohraničený potokom.
Inžinierske siete sú v dosahu (elektrika cez rúru v ceste, voda).
Dom sa nachádza v tichom prostredí. V obci je kompletná občianska vybavenosť, základná škola s materskou školou, pošta, reštaurácia, potraviny, autobusová dostupnosť do Trenčína.

V prípade bližších informácií ma kontaktujte:



Ing. Viera Ježíková

RADO Reality Group


Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group

je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1680 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky