REZERVOVANÉ !!! Krásny 1, 5 izbový byt na Bebravskej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Bebravská
34.43 m²
7
zvýšené prízemie
2
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

25671x zobrazená v zozname / 761x zobrazená detailne / 82x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ !!!!!!

APARTIM s.r.o. predá krásny, kompletne zrekonštruovaný, zariadený 1,5 izbový byt na Bebravskej ulici vo Vrakuni.

Byt sa nachádza na prvom podlaží 8 podlažného zrekonštruovaného a zatepleného bytového domu a má celkovú rozlohu 34,43 m2. Je bez balkóna.
K bytu patrí pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne domu.

Pozostáva zo vstupnej predsiene, samostatnej kúpeľne s umývadlom, vaňou a priestorom na práčku, samostatného WC, veľkej obývačky spojenej s kuchyňou a samostatnej, menšej spálne.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli menené rozvody elektriny, vrátane vypínačov, zásuviek zn. Legrand a poistkovej skrine, rozvody vody a odpadu, plastové okná, stierky, umývateľné farebné maľovky, interiérové dvere so zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere, plávajúce podlahy, sadrokartónové podhľady s bodovými svetlami, obklady, dlažby a sanita v kúpeľni a WC.

Byt sa predáva s novým zariadením a nábytkom vyrobeným na mieru (tak ako je na fotkách). Nábytok je materiálovo, ako aj štýlovo prepojený, pričom ponúka maximálne množstvo úložného priestoru. Kuchynská linka vyrobená na mieru s dostatkom úložného aj pracovného priestoru je vybavená vstavanými spotrebičmi - teplovzdušná rúra, sklokeramická varná doska, digestor. Jedálenská časť je riešená guľatým stolom a dvoma pohodlnými stoličkami. V chodbe je rolldor skriňa so zrkadlom. V obývačke je sedačka, konferenčný stôl a obývacia zostava prakticky prepojená s kuchynskou linkou, s ktorou vytvára jeden moderný celok. Osvetlenie v byte zabezpečujú dizajnové svietidlá kombinované s bodovými svetlami a led pásmi.

Obytný dom sa nachádza v kľudnej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou, s množstvom obchodov a služieb, na pešo TESCO HRON, zdravotné stredisko, škola, škôlka a množstvo iných potrebných prevádzok.


Financovania je možné cez HÚ, ktorý vám v prípade záujmu bezplatne vybaví náš hypoporadca s garanciou vrátenia rezervačného poplatku pri neschválení úveru.

Ak Vás naša ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku:

Kontakt


Juraj Herceg
.

www.apartim.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha34.43 m²
Úžitková plocha34.43 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí7
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Zateplený objektáno

Vaše hodnotenie ponuky