Predaj, 2 i apartmán 73 m2 v 4* Cascadas na Slnečnom Pobreží BULHARSKO

Štát.: Bulharsko
Mesto.: Nesebyr
Lokalita.: Slnečné pobrežie
73 m²
6
6
2
nie
úplne prerobený
nie
nie
predaj - Rekreačný apartmán
104.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15277x zobrazená v zozname / 674x zobrazená detailne / 89x zobrazená detailne tento mesiac

Prestížny CASCADAS Sunny Beach - ,,mesto v meste", veľký a plne vybavený uzavretý komplex na Slnečnom pobreží a zároveň 10 minút chôdze vzdialený od pobrežia a pláže - toto všetko prinášame záujemcom o vlastnú nehnuteľnosť za výbornú cenu, určenú na rekreáciu v dostupnej vzdialenosti od Slovenska.

Cascadas je unikátny komplex v rozvinutej časti rezortu Slnečné pobrežie, ktorý sa nachádza na ploche viac ako 45 000 metrov štvorcových s bohatou infraštruktúrou, ktorá zahŕňa: 9 bazénov s detskými sektormi, park, 2 umelé jazerá, 2 mini vodné parky pre deti, 3 fitness centrá, volejbalové ihrisko, pieskové ihrisko, 3 bary, 3 reštaurácie, 2, miesta na grilovanie, salón krásy, supermarket, pekáreň, 3 SPA centrá, podzemné a nadzemné parkovisko, nepretržitá strážna služba a ďalšie príjemné služby pre užívateľov svojho rekreačného sídla.

Plne zrekonštruovaný apartmán s rozlohou 73 m2, situovaný na 6. nadzemnom podlaží s výťahom a s výhľadom priamo do rezortu je určený na vlastné rekreačné účely ako aj na investíciu s možnosťou cenového zhodnotenia formou príjmu z nájmu.

Dispozícia apartmánu pozostáva zo vstupnej chodby, svetlej obývacej izby s kuchynskou linkou vybavenou elektrospotrebičmi, jednej spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a z dvoch terás s panoramatickým výhľadom. Slnečný výhľad na luxusný a dobre udržiavaný komplex je samozrejmosťou. Pokojné a tiché prostredie v blízkosti pešej zóny, zastávka autobusu a celkovo dobre vybavená infraštruktúra zvyšuje úroveň predávanej nehnuteľnosti.

Budúcemu majiteľovi je k dispozícii zariadenie v modernom štýle vrátane elektrospotrebičov a klimatizačnýh jednotiek v každej miestnosti v zmysle fotodokumentácie - plne pripravené na nasťahovanie.

Rezort je svojim vybavením a výbornou polohou vhodný ako pre rodiny s deťmi, páry tak aj pre dôchodcov a invalidov so zníženou schopnosťou pohyblivosti.

Cena ponúkaného rekreačno - investničného apartmánu je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie. V prípade Vášho záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky: 0905 280 985 vrátane whatsapp spojenia alebo mailom na adrese

Informácie ako aj všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na www.amosreality.sk, reality v prímorských oblastiach v záložke ,,Bulharsko".

Realitná kancelária AMOSreality s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska –
www.zrks.sk


V PRÍPADE SPOLUPRÁCE S AMOS REALITY S.R.O.:



- bezplatný transfer z letiska
- osobná obhliadka konrétnej nehnuteľnosti ako aj obhliadka iných nehnuteľností v okolí pre porovnanie
- odborné poradenstvo týkajúce sa rekreačno - investičných nehnuteľností v Bulharsku
- zabezpečenie rezervačnej ako aj kúpnej zmluvy v dvojjazyčnom prevedení
- prítomnosť certifikovaného tlmočníka pre účely komunikácia a konzultácie
- zabezpečenie notársky overeného dokladu potvrdzujúceho bezdĺžnosť predávanej nehnuteľnosti
- spätný bezplatný transfer na letisko

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha73 m²
Úžitková plocha73 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky