Predaj, apartmán s možnosťou prestavby na mezonet Nesebar, BULHARSKO

Štát.: Bulharsko
Mesto.: Nesebyr
Lokalita.: Nesebar
100 m²
6
6
2
áno
po rekonštrukcii
nie
áno
predaj - Rekreačný apartmán
92.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16433x zobrazená v zozname / 936x zobrazená detailne / 95x zobrazená detailne tento mesiac

Apartmán s obrovským potenciálom a možnosťou prestavby na mezonet v starobylom NESEBARE - toto prinášame záujemcom o vlastnú nehnuteľnosť pri mori za výbornú cenu a to v dostupnej vzdialenosti od Slovenska. Neodolateľný historický Nesebar založili v 6. storočí pred Kr. starovakí Gréci. V meste sa nachádza do dnešného dňa veľké množstvo dobre zachovaných pamiatok od konca staroveku až do novoveku, vďaka čomu patrí toto nádherné miesto k obľúbeným a často navštevovaným turistickým lokalitám.

Ponúkaný apartmán sa nachádza na najvyššom poschodí rezortu Vigo Beach na Slnečnom pobreží v Bulharsku. Aktuálna plocha apartmánu je 100 m2, pričom nehntuľnosť sa predáva aj so 100% podielom na streche, čo predstavuje pre budúceho majiteľa jedinečnú možnosť pristaviť ďalšiu spálňu s veľkou terasou a úžasným výhľadom na more a mesto Nesebar. Rezort Vigo Beach je umiestnený cca 30 m od pláže s pozvoľným vstupom do mora. Ďalšou výhodou daného komplexu Vigo Beach je pešia dostupnosť max 5 minút do samotného srdca starobilého Nesabaru. Zrekonštruovaný apartmán s celkovou možnou rozlohou až 260 m2, situovaný na 6. nadzemnom podlaží s výťahom a výhľadom na mesto je určený predovšetkým na vlastné rekreačné účely a nemenj na investíciu s možnosťou cenového zhodnotenia formou príjmu z nájmu.

Dispozične apartmán tvorí obývačka spojená s kuchyňou a s viacerými vstupmi na rozľahlý balkón, spálňa a rozľahlá kúpeľňa s WC.Budúcemu majiteľovi je k dispozícii zariadenie v zmysle fotodokumentácie vrátane elektrospotrebičov, klimatizačných jednotiek ako aj bezepčnostných dverí. Veľkorysý priestor ponúka možnosť dobudovania vstavaného nábytku za účelom získania úložného priestoru.

Rezort Vigo Beach ponúka pre užívateľov vonkajší bazén s plavčíkom. V blízkosti rezortu sa nachádza parkovisko, autobusová zastávka a niekoľko reštaurácií. Veľkou výhodou predávanej nehnuteľnosti je tiež slnečný výhľad, pokojné a tiché prostredie v blízkosti pešej zóny a celkovo dobre vybavená infraštruktúra okolia.
Rezort je svojim vybavením a výbornou polohou vhodný ako pre rodiny s deťmi, páry tak aj pre dôchodcov a invalidov so zníženou schopnosťou pohyblivosti.

Cena ponúkaného rekreačno - investničného apartmánu je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie. V prípade Vášho záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky: 0905 280 985 vrátane whatsapp spojenia alebo mailom na adrese

Informácie ako aj všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na www.amosreality.sk - ponuky v prímorských oblastiach v záložke ,,Bulharsko".

Realitná kancelária AMOSreality s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska –
www.zrks.sk


V PRÍPADE SPOLUPRÁCE S AMOS REALITY S.R.O.:



- bezplatný transfer z letiska Burgas
- osobná obhliadka konrétnej nehnuteľnosti ako aj obhliadka iných nehnuteľností v okolí pre porovnanie
- odborné poradenstvo týkajúce sa rekreačno - investičných nehnuteľností v Bulharsku
- zabezpečenie rezervačnej ako aj kúpnej zmluvy v dvojjazyčnom prevedení
- prítomnosť certifikovaného tlmočníka pre účely komunikácia a konzultácie
- zabezpečenie notársky overeného dokladu potvrdzujúceho bezdĺžnosť predávanej nehnuteľnosti
- spätný bezplatný transfer na letisko Burgas

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha260 m²
Úžitková plocha100 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky