Predaj 2-izbového priestranného bytu vo vyhľadávanej lokalite BA-Petrž

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
65 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
250.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2247x zobrazená v zozname / 118x zobrazená detailne / 118x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2-izbový priestranný byt vo vyhľadávanej lokalite BA-Petržalka v Rezidencii Draždiak na Antolskej ulici. Bytový dom v tesnej blízkosti jazera Draždiak a Lužných lesov. Bytový dom je situovaný v slepej a preto v pokojnej ulici plnej zelene. Dom bol skolaudovaný v roku 2015, vstup prostredníctvom elektronického vrátnika s čipom, priestranný vestibul s kamerovým systémom, 3 výťahy (2x osobný, 1x nákladný). Samotný byt sa nachádza na 1. poschodí (2. NP). Byt má veľkorysú rozlohu 65,71 + balkón so sedením s rozlohou 6,70m2. Byt pozostáva z predsiene, priestrannej obývacej izby spojenej s kuchynským kútom (29,82m2), spálne, šatníku č.1, kúpeľne, samostatného WC a šatníku č.2. Byt je zariadený v kvalitných materiáloch, je vzdušný s príjemnou atmosférou, je kompletne klimatizovaný.

V blízkosti domu je množstvo možností na trávenie voľného času pre aktívnych alebo pasívnych športovcov a na relax pri vode a v prírode. Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, obchody (Billa, Lidl, Terno), služby reštaurácie, nemocnice, zdravotnícke zariadenia, MŠ, ZŠ, SŠ, VŠ. V pešej dostupnosti sa dokončuje električková trať (do konca roku 2025) čím dostupnosť do centra mesta bude ešte jednoduchšia. Trať umožní priame spojenie z Petržalky až do Rače prípadne na iné dopravné uzly v rámci MHD. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku65 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky