Predaj 3- izbový byt s terasou, pozemkom a parking

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Boleckova
74 m²
prízemie
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
189.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10228x zobrazená v zozname / 665x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

FGI Real Estate&Investment Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v Nitre . Nachadza sa na spodnom podlaží ako súčast tehlového dvojpodlažného rodinného domu s bytovými jednotkami. Byt je o celkovej výmere 74m2 + terasa 20m2 + pozemok. Výborna poloha, tichá lokalita, blízko potraviny, zástavka MHD cca 4minuty peši od domu.

Dispozicia: 2 spálne , obývacia miestnosť s kuchyňou a jedalenskym kutom, predsieň , kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, vyhradené parkovanie na pozemku. Vybavenie bytu- možnosť nechania, tak ako je uvedene na fotkach. Byt sa predava v štandarde bez kuchynskej linky.

Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov, právneho servisu, sprostredkovateľskej provízie, vyhotovenie dokumentácie.
V prípade záujmu vám zrealizujem bezplatný finančný servis za účelom kúpy tejto nehnuteľnosti / hypotekárny úver, spotrebný úver, stavebný úver/ . V prípade realizácie kúpy prostredníctvom nášho finančného oddelenia vám poskytneme bonus na znalecký posudok v hodnote 50 Eur.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Poschodieprízemie
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky