Predaj 3 izbový byt, Ševčenkova ulica, Bratislava V. Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Ševčenkova
65 m²
12
8
3
nie
pôvodný
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
180.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5107x zobrazená v zozname / 250x zobrazená detailne / 250x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na predaj 3 izbový byt, Bratislava V. Petržalka, Ševčenkova ulica. Nachádza sa na 8/12 poschodí s výťahom. Výmera je 65 m2, patrí k nemu zasklená lodžia a pivnica.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt je pôvodnom stave, sú vymenené plastové okná, zasklená lodžia, jadro je pôvodné, kuchynská linka je odstránená. Byt je ideálny pre niekoho kto plánuje rekonštrukciu podľa svojich predstáv.

DISPOZÍCIA BYTU:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, haly, obývacej izby, samostatnej kuchyne, dvoch spální, kúpeľne, samostatného WC. Vstup na presklenú lodžiu je z kuchyne. Ani jedna izba nie je prechodná.
K bytu prislúchajú: pivnica.

POPIS BYTOVÉHO DOMU:


Bytový dom je pre zateplením ktoré je už odsúhlasené.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

K CENE BYTU JE TREBA SI PRIPOČITAŤ PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU V SUME 4.000,-€
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie8
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Energetický certifikátD
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky