Predaj! 3 - izbový byt v pôvodnom stave 68m2 s lodžiou, Stará Turá

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Stará Turá
Ulica.: Gen. M. R. Štefánika
68 m²
3
2
3
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK CENA DOHODOU!
Ponúknite vlastnú cenu

9883x zobrazená v zozname / 259x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj 3-izbový byt s lodžiou v Starej Turej okres Nové Mesto nad Váhom, byt je o výmere 68m 2 v pôvodnom stave. Byt sa nachádza na 2./3. poschodí, v byte sú vymenené plastové okná .
Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, troch samostatných izieb, priestrannej kuchyne s lodžiou, kúpeľne a WC. V suteréne bytového domu sa nachádza pivnica. Dve izby sú orientované na východnú stranu, obývacia izba s kuchyňou a lodžiou sú na juhozápad.
Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: vchodové bezpečnostné dvere, stupačky.
V okolí je dobrá možnosť parkovania, dostupnosť obchodov a služieb, škola , škôlka, zástavka autobusov. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.
Cena je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

V prípade otázok a záujmu o obhliadku volajte: !

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetlokálny poskytovateľ
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky