Predaj 3 izb.RD 138 m2, na pozemku 3732 m2 v obci Gáň

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Gáň
138 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
270.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1755x zobrazená v zozname / 97x zobrazená detailne / 97x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3 izbový starší dom 138 m2, s veľkým pozemkom 3732 m2, v obci Gáň. Dom sa nachádza v tichej ulici a je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv alebo zbúranie a postavenie nového. Na pozemku sa dajú postaviť minimálne 3 domy. V dome sú všetky IS: plyn, voda, elektrika, plyn. Dom je z polovičky podpivničený.
Dispozičné riešenie: presklenná vstupná hala, miestnosť so schodmi na povalu a do pivnice, obývačka, spálňa, izba, WC, špajza, kúpeľňa. Na pozemku sa nachádza letná kuchyňa a hospodárska budova.
Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je vrátane kompletného právneho servisu. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku138 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky