PREDAJ:3i byt s ter. a park. miestom, 83, 98 m2; Poprad, 157.000€+DOHODA!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
Ulica.: Matejovce, Lidická
83.98 m²
3
úplne prerobený
áno
áno - 1
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
157.000,- € DOHODA MOŽNÁ PRI RÝCHLOM JEDNANÍ
Ponúknite vlastnú cenu

46367x zobrazená v zozname / 911x zobrazená detailne / 119x zobrazená detailne tento mesiac

ADRIREAL v exkluzívnom zastúpení majiteľov Vám ponúka na predaj krásnu novostavbu; 3-izbový byt s terasou a parkovacím miestom v časti Matejovce - Poprad.

Byt sa nachádza v modernej novostavbe; rodinný dom - budova pre bývanie, ktorý má 2 nadzemné podlažia a polozapustený suterén. Nachádzajú sa v ňom 2 trojizbové byty na 1. podlaží a 1 štvorizbový byt so samostatným vchodom na 2. podlaží bol kupovaný v roku 2022 ako novostavba.

Výmera bytu 83,98 m2, terasa 21,67 m2, pivnica 5,43 m2, ktorá sa nachádza na chodbe vedľa bytu a parkovacie miesto o výmere 17 m2, ktoré je pred domom a prislúcha k bytu.
Dispozícia tohto moderného, zariadeného a teplého bytu:
Kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou 29,39 m2 - kuchynská linka na mieru s podsvietením a vstavanými spotrebičmi Whirlpool; umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, teplovzdušná rúra a elektrická indukčná doska, barový pult s barovými stoličkami
- obývacia izba - sedacia súprava na mieru + moderný nábytok
2 samostatné nepriechodné izby, v ktorých je aj osvetlenie na diaľkové ovládanie: spálňa 15,36 m2 s veľkou vstavanou skriňou, detská izba 16,23 m2 so vstavanou skriňou a nábytkom
Kúpeľňa s WC , vaňou a sprchovacím kútom, rebríkovým radiátorom, s umývadlom, zrkadlom a nábytkom na mieru 6,19 m2. Samostatné WC 2,13m2. Z útulne zariadenej predsiene 5,76 m2 sa zádverím dostanete na krásnu terasu, kde môžete stráviť voľný čas posedením s priateľmi pri grilovaní.....
Vo všetkých izbách sú nové rolety "deň a noc", plastové okná s tepelnoizolačným trojsklom, dvere vnútorné drevené dýhované s polodrážkou do drevených obložkových zárubní a radiátory. V byte sú bodové svetlá, okrem 2 samostatných izieb. Podlahy sú podľa účelu miestností - keramická dlažba v kúpeľni, WC, predsieň, zádverie a terasa. V izbách a kuchyni veľkoplošné plávajúce podlahy. Obklady v hygienických miestnostiach keramické z pórovinových obkladačiek. Maľby vnútorných povrchov stien vápenné s dvojnásobným pačakovaním.
Byt má čiastočne zastrešenú terasu, nové bezpečnostné dvere Adlo a samostatný plynový kondenzačný kotol Protherm.

Obytný dom vznikol prestavbou, bol kolaudovaný v roku 2022, prakticky je možné konštatovať, že sa jedná o novostavbu- uvedené v znaleckom posudku rok 2022.
Je napojený na všetky IS, murovaný je z tehál, z tvárnic YTONG. Obvodové murivo je opatrené kontaktným zatepľovacím systémom. MultiTherm NEO hr. 100 mm. Strecha je sedlová, na prístavbe schodiska do poschodia pultová, krytina strechy plechová, falcovaná. Lemovanie komínov pododkvapové žľaby a odpadové rúry z poplastovaného plechu. Omietka vonkajšia jemnozrná, silikonová, obklady vonkajšie riadkovým kameňom.
Prístup k domu po spevnenej asfaltovej komunikácií. Dom je vo výbornom technickom stave, základná životnosť domu (pre obytné budovy murované) sa stanovila na 90 rokov.

Byt sa nachádza v tichej lokalite s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, MHD, potraviny, cukráreň, reštaurácia, lekáreň, zdravotné stredisko a iné...

Mesačné náklady pre 2 osoby s energiami sú 133 eur. Tento byt je vhodný aj ako investícia, slušní susedia, ostáva zariadený ako je v popise.

PRI RÝCHLOM JEDNANÍ DOHODA NA CENE MOŽNÁ!!!


V prípade záujmu a obhliadky ma kontaktujte: Adriana Astalošová, .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha105.65 m²
Úžitková plocha83.98 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky