Predaj 3i dom, Investičný pozemok 4429m2, Perín-Chym, Košice okolie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Perín-Chym
Ulica.: Vyšný Lánec
102 m²
4429 m²
2
3
áno - 1 auto
pôvodný
verejný vodovod
230/400V
predaj - Rodinný dom
109.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19931x zobrazená v zozname / 970x zobrazená detailne / 101x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte priestranný pozemok, ktorý ponúka možnosť výstavby rodinného domu bez limitov alebo dvoch rodinnych domov s velkym pozemkom?
Impulz Real, s.r.o., v „EXKLUZÍVNOM“ zastúpení Ing. Peter Plačintár a Lucia Talianová, Vám ponúkajú na predaj 3 izbový rodinný dom s nadštandardne veľkým pozemkom. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Perín-Chym, časť Vyšný Lánec, okres Košice – okolie.

Každú cenovú ponuku seriózne zvážime a tešíme sa na vás.

**** Veľkým bonusom nehnuteľnosti je veľký 4429 m2 pozemok, ktorý poskytne novému majiteľovi možnosť výstavby dvoch rodinných domov alebo nového rodinného domu bez limitov.
**** Popis domu: Dvojpodlažný 3. izbový rodinný dom vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. V dome sa nachádzajú tri izby, kuchyňa, 2 x chodba, kuchynka a v prízemí garáž. Strecha je valbová s plechovou krytinou. Dom je postavený zo zmiešaných materiálov kváder, váľok a tehla. Okná, dvere a elektrické rozvody sú pôvodné. K domu prislúcha drevená šopa a v zadnej časti pozemku sa nachádza drevená stodola.

Obytná plocha: 83 m2 Úžitková plocha: 102 m2


**** IS: elektrina 230/400 V, obecný vodovod, plyn, internet, odpad – nutné vybudovanie žumpy, prístup na pozemok je z asfaltovej obecnej komunikácie
**** Popis pozemku: Výmera pozemku 4429 m2, pozemok je rovinatý a oplotený. Na pozemku sa nachádza množstvo rodiacich ovocných stromov (orech, hruška, jabloň, slivka, hrozno, atď)
**** Občianska vybavenosť: pošta, detské ihrisko, multifunkčné ihrisko, kostol, SAD
**** Využitie: Dom je vhodný pre klientov hľadajúcich menší rodinný dom alebo chalupu s výbornou dostupnosťou do Košíc. Veľký pozemok je predurčený na pestovanie ovocia, zeleniny, chov domácich zvierat. Lokalita Vyšného Lánca poskytuje pokojné bývanie. Svojou polohou na kraji obce umožňuje vybudovanie rozľahlej rodinnej usadlosti.

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Lucia Talianová , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

Tešíme sa na spoluprácu.



"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4429 m²
Zastavaná plocha102 m²
Celková rozloha110 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Internetlokálny poskytovateľ
Garážáno - 1 auto
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky