Predaj :3imezonet v novostavbe , Tomášikovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Tomášikovo
80 m²
podkrovie
verejný vodovod
áno
230/400V
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
149.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2305x zobrazená v zozname / 80x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

Predaj: Ponúkame na predaj 3-izbový mezonetový byt v obci Tomášikovo, okres Galanta.
Úžitková plocha bytu je 80,20 m2 , nachádza na 2. poschodí v novostavbe zatepleného dvojpodlažného bytového domu. V predajnej cene sú zahrnuté dve parkovacie miesta pri bytovom dome. Na prízemí sa nachádza spoločný pivničný priestor pre byty vo vchode.(5bytov)

Výstavba budovy začala v r. 2021 a následne koncom roku 2023 prebehla kolaudácia. Nachádza sa v tesnej blízkosti rieky Stará Čierna Voda, zmiešaného lesa, Tomášikovského parku a kaštieľa, na ktorého nádvorí sa konajú pravidelne raz do mesiaca farmárske trhy.

Bytový dom so sedlovou strechou s dreveným krovom a krytinou Terran má ako obvodové nosné murivo použitú tehlu HELUZ 300 mm so zateplením vonkajšieho obvodového plášťa s polystyrénom o hrúbke 14 cm. Vnútorné nosné murivo a deliace priečky sú postavené taktiež z tehly HELUZ. Byt má plastové okná SALAMANDER s izolačným trojsklom a strešnými oknami VELUX.
V štandarde bytu sa nachádzajú plávajúce podlahy, keramická dlažba, obklad, sanita a chrómové armatúry s úsporným prietokom vody značky Grohe v kúpeľni, interiérové dvere vrátane zárubní, vstupné bezpečnostné dvere, kompletná elektroinštalácia vrátane vypínačov, rozvod kúrenia vrátane plynového kotla a príprava pripojenia vody, odpadu a elektriny pre kuchynskú linku.

Vykurovanie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom IMMERGAS s prípravou teplej úžitkovej vody. Teplovodné kúrenie je regulované termostatickými hlavicami na radiátoroch v každej miestnosti samostatne.
Bytový dom má energetický certifikát A1 a je pripojený na všetky inžinierske siete (plyn, elektrina, pitná voda a kanalizácia).

Dispozícia: vstup je zo spoločnej chodby z ktorej sa dostaneme do zádveria bytu, kde sa po pravej strane nachádza kúpeľňa s toaletou a po ľavej strane vstup do izby. Pred nami je obývacia izba spojená s kuchyňou (31,12m2) a vstupom na balkón. Z obývacej izby sa dreveným schodiskom dostaneme do podkrovnej izby s výmerou 27,85 m2.


Bytový dom je situovaný v pokojnej časti obce obklopený prírodou. Okrem už spomínaného lesa a rieky s možnosťou rybolovu, je v tesnej blízkosti aj udržiavaný park s kaštieľom Esterházyovcov, ktorý bol postavený 60. rokov 18. storočia. Nachádzajú sa tu tu cyklotrasy Stará Čierna Voda – Tomášikovo – Jahodná. Necelé 2 km za obcou Tomášikovo, pri brehu Malého Dunaja v krásnom prírodnom prostredí sa nachádza vodný kolový mlyn z roku 1895, a tie vodný kolový mlyn v obci Jahodná.
V okolí sa nachádzajú termálne kúpaliská Horné Saliby, Diakovce (9km), Dunajská Streda (16km) a tiež jazero s areálom športu a relaxu AQUAREA Čierna Voda (12km). Obec má dobrú občiansku vybavenosť (škola, škôlka, pošta, zdravotné stredisko, kultúrno-informačné centrum, potraviny, reštaurácia, Tomášikovské jazero v lete vhodné ku kúpaniu..

Veľmi príjemné bývanie v zelenom, tichom prostredí, nerušene od cesty s výbornou dostupnosťou do Galanty, Dunajskej Stredy, cca 1hod po diaľnici do Bratislavy.

kontakt: Iveta Branická BHS reality.sk.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha80 m²
Poschodiepodkrovie
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Orientáciavýchod/západ
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky