PREDAJ! 3izbový byt, 80m2, 2 balkóny, samostatný kotol, BUDMERICE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Budmerice
Ulica.: Juraja Holčeka
80 m²
3
2
3
nie
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

41725x zobrazená v zozname / 1252x zobrazená detailne / 193x zobrazená detailne tento mesiac

Vymeň rušné bývanie za pohodu na dedine! Už nesnívajte a uskutočnite si svoj sen.
Ponúkame na predaj priestranný 3 izbový byt nachádzajúci sa v obci Budmerice, okres Pezinok. Výmera bytu je 80m2. Byt sa nachádza na 2/3 poschodí bytového domu bez výťahu so sedlovou strechou. Byt má k dispozícií balkón a loggiu. Bytový dom je postavený v roku 2004.

Dispozícia bytu: vstupná chodba so šatníkom, samostatné WC s umývadlom, komora s plynovým kotlom, chodba ktorou sa dostanete do priestrannej kuchyne s jedálenskou časťou a samostatnou špajzou a po ľavej strane chodby je obývačkou z ktorej je možný vstup na balkón (orientácia východ). Na konci chodby sa nachádza kúpelňa s vaňou a oknom, na jednej strane je spálňa z ktorej je možný výstup na loggiu a na druhej strane detská izba. Veľkou výhodou v byte je samostatné kúrenie vlastným plynovým kotlom a klimatizácia, čo zabezpečuje nízke mesačné náklady na bývanie. Byt je vo veľmi dobrom stave, k nasťahovaniu bez ďalších investícií. Bytový dom je čistý udržiavaný, bezpečný. V okolí bytového domu je bezproblémové parkovanie a množstvo zelene. K bytu prislúcha jedno parkovacie miesto, ktoré je súčasťou kúpnej ceny. Mesačné náklady na bývanie: 110,-€./4 osoby.

Kúpna cena 155.000€.



Obec Budmerice má kompletnú občiansku vybavenosť ( škola do 9 ročníka, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, čerpacia stanica, bankomat, športové areály...) a veľmi dobré napojenie na diaľnicu D1, výborná dostupnosť do Bratislavy, Trnavy, Pezinka, Modry atď. Disponuje viacerými možnosťami voľnočasových aktivít (rybárčenie, turistika, prechádzky, krásna príroda v okolí vhodná na prechádzky a bicyklovanie v angickom parku pri Budmerickom kaštieli,náučný chodník.....)

V prípade otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať Hašáková Judita.
CENA PREDMETNEJ NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA PROVÍZIU REALITNEJ KANCELÁRIE, PROFESIONÁLNE REALITNÉ A PRÁVNE PORADENSTVO, VRÁTANE VYPRACOVANIA KÚPNO-PREDAJNÝCH ZMLÚV A NÁVRHU NA VKLAD DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky