PREDAJ-5 izbový rodinný dom v rezidenčnom projekte Agáty, Dúbravka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Agátová
225 m²
250 m²
3
5
áno
holopriestor
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
745.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

848x zobrazená v zozname / 54x zobrazená detailne / 54x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 5 izbový rodinný dom s garážou a záhradou s výhľadom priamo na les. Novostavba rodinného domu sa nachádza v prestížnom rezidenčnom projekte Agáty, ktorý ponúka komfortné bývanie v tichej lokalite v Dúbravke.

Veľkosť pozemku predstavuje 250 m2. Dispozícia domu sa rozkladá na 3 poschodiach s celkovou rozlohou 225 m2 a úžitkovou plochou 189 m2.
Na prízemí sa nachádza garáž- 43,64 m2 pre 2 autá (plus úložný priestor) a vstup do domu. Prvé poschodie slúži ako denná časť s priestrannou obývačkou voľne prechádzajúcou do kuchyne s výstupom na terasu a do záhrady, jednou samostatnou izbou, ktorá môže slúžiť ako pracovňa či ako hosťovská, samostatnou toaletou a samostatnou kúpeľňou so sprchovým kútom. Na druhom poschodí sa nachádzajú tri samostatné izby pričom jedna z nich (spálňa) má vlastný šatník a kúpeľňu s vaňou.

Dom sa predáva v kvalitnom prevedení stav- holodom, s veľkometrážnymi hliníkovými oknami, podlahovým kúrením (tepelné čerpadlo s integrovaným zásobníkom teplej vody), predprípravou pre krb, klimatizáciu, vonkajšie elektrické žáluzie i markíza, predpríprava pre smarthome- ovládanie domácnosti na diaľku.

Exteriér domu dopĺňa zelená strecha, predpríprava pre fotovoltiku a v záhrade prípojky na bazén.

TOP lokalita v spojení s prírodou, tichým a súkromným bývaním zároveň ponúka kompletnú občiansku vybavenosť s dobrou dostupnosťou na skok od nákupného centra BORY.

Cena predávanej nehnuteľnosti je 745 000 eur.


V uvedenej cene je zahrnutá aj odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Lucia Kaliariková, ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku250 m²
Celková rozloha225 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Stavholopriestor
Statusaktívne
Kanalizáciaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky