Predaj chaty- rodinného domu v krásnom prostredí Čierne(MO)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čierne
132 m²
1718 m²
2
4
áno
úplne prerobený
verejný vodovod
230/400V
predaj - Rodinný dom
191.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

25464x zobrazená v zozname / 1651x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent Vám ponúka na predaj unikátnu nehnuteľnosť víkendová chat- rodinný dom v nádhernej pokojnej lokalite v Čiernom pi Čadci.
Nádherný pozemok s celkovou výmerou 1718 m2 je situovaný v súkromí nádhernej záhrady so okrasnými drevinami, kde bol postavený rodinný dom- chata, kamenná podzemná pivnica i hospodárska budova využívaná ako garáž s ďalšími dvoma technickými miestnosťami.
Pôvodná stavba bola kompletne rekonštruovaná čím vzniklo nádherné sídlo s nádychom luxusu. Táto skvostná nehnuteľnosť pozostáva zo vstupu priamo do srdca veľkej miestnosti s príjemným sedením , kuchynskou linkou, krbovou pieckou, vyložená dizajnovým obkladom. Vpravo sa vchádza do kamennej podzemnej pivnice, ktorá je vedľajšou stavbou pri dome a zároveň priechodná zvnútra domu. Nádherné drevené dvere vedú do na 1. nadzemné podlažie s príjemným osvetlením. Z menšej predsiene je situovaný vchod do romantickej kúpeľne so sprchovacím kútom a WC. Z predsiene sa vchádza do obývacej izby so vstavaným krbom a vstupom na 2 nadzemné podlažie kde sa zo spoločnej chodbičky vchádza do 2 útulných spální. V úplnom podkroví sa nachádza menší úložný priestor cez sťahovacie schody v strope.
S citom zariadená a vybudovaná chalúpka je napojená na obecnú vodu i vlastnú studňu s úžitkovou vodou, odpad je vedený do žumpy a napojenie na elektrinu.
Skvostom tohto miesta je krásny altán s studňou a príjemným posedením. Na streche kamennej pivnice je situovaná terasa, ktorú je možno využiť na príjemné posedenie alebo umiestnenie vyhrievacej kade a pod. Súkromie záhrady a nádherne upravená záhrada s množstvom ovocných stromov i majestátneho stromu gaštana spríjemňuje čaro ponúkanej nehnuteľnosti.

Cena 191 000€


Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte: PaedDr. Mária Habčáková 1. Reality Rent, tel. ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1718 m²
Zastavaná plocha132 m²
Celková rozloha1718 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Krbáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky