RAJ PRI KYSUCKÝCH LESOCH: 5-izbový Rodinný dom obklopený prírodou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Klokočov
114 m²
902 m²
2
5
čiastočne prerobený
verejný vodovod
230/400V
žumpa
predaj - Rodinný dom
99.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1049x zobrazená v zozname / 119x zobrazená detailne / 119x zobrazená detailne tento mesiac

Radi by sme Vám ponúkli na predaj murovaný rodinný dom v krásnej obci Klokočov, okres Čadca, ktorý predstavuje ideálnu kombináciu rekreačného útočiska a trvalého bývania v objatí prírody Kysúc. Tento priestranný dom s rozmermi 12 x 9,5 m je situovaný na rozľahlom pozemku s celkovou výmerou 1016 m², kde nájdete dostatok miesta nielen na relax, ale aj na záhradkárčenie alebo rodinné aktivity. Čaro tejto lokality podčiarkuje neďaleký potôčik, ktorý preteká len pár metrov od domu a dodáva miestu osobitú atmosféru pokoja a harmónie.

Dom bol skolaudovaný v roku 1971 a od tej doby prešiel viacerými úpravami, vrátane výmeny plastových okien pred piatimi rokmi, čo výrazne zlepšilo energetickú úspornosť a komfort bývania. Táto nehnuteľnosť je čiastočne podpivničená – polovicu domu tvoria dve pivnice, ktoré poskytujú dostatok priestoru na uskladnenie sezónnych vecí, náradia či zásob, čím sa zvyšuje praktická využiteľnosť domu. Na prízemí domu sa nachádza kuchyňa, priestranná obývačka, spálňa, predsieň, kúpeľňa a špajza, čo vytvára ideálny základ pre pohodlné a praktické rodinné bývanie.

Poschodie domu ponúka tri ďalšie izby, obložené dreveným obkladom, čo vytvára príjemný rustikálny vzhľad a zároveň poskytuje útulný priestor pre oddych alebo hostí. Tieto izby sú skvelou možnosťou na ďalšie rozšírenie a modernizáciu, aby sa dom stal ešte priestrannejším a flexibilnejším pre rôzne potreby nových majiteľov.

Kúrenie v dome je ústredné, s možnosťou využitia buď elektrického vykurovania alebo kúrenia na tuhé palivo, čo zaručuje komfort a flexibilitu počas chladných mesiacov. Dom je napojený na obecnú vodu, no na pozemku je k dispozícii aj vlastná studňa, ktorá môže slúžiť ako alternatívny zdroj vody a zvyšuje tak nezávislosť a pohodlie bývania.

Rozľahlý pozemok s krásnou záhradou ponúka veľké možnosti pre aktivity na čerstvom vzduchu. Aktuálne je na pozemku zabezpečené parkovanie pre tri autá, no v prípade potreby je možné rozšíriť parkovaciu plochu. Tento priestor je ideálny pre rodiny s deťmi, ktoré ocenia dostatok miesta na hranie a rodinné grilovačky, a tiež pre tých, ktorí hľadajú súkromie a pokoj mimo ruchu mesta.

Blízkosť prírody, potôčik a okolitá zeleň dodávajú tejto nehnuteľnosti špeciálne čaro a robia z nej ideálne miesto na oddych či už v rámci víkendových pobytov, alebo aj na dlhodobé bývanie. Obec Klokočov ponúka tiché a príjemné prostredie, no zároveň poskytuje všetky základné služby, ktoré zabezpečia komfortný každodenný život.

Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá spája krásu prírody s praktickými riešeniami pre rodinné bývanie, tento dom v Klokočove môže byť Vašou ideálnou voľbou.
Pre bližšie informácií alebo dohodnutie obhliadky nás kontaktujte na telefónnom čísle alebo e-mailom na Tešíme sa na Váš záujem a radi Vám pomôžeme premeniť túto nehnuteľnosť na Váš nový domov alebo miesto, kde budete tráviť nezabudnuteľné chvíle s rodinou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku902 m²
Zastavaná plocha114 m²
Celková rozloha1016 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky