Na predaj 7 izbový dom Staškov / Olešna

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Olešná
Ulica.: Staškov 722
120 m²
738 m²
2
7
čiastočne prerobený
áno
áno
žumpa
predaj - Rodinný dom
140.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11473x zobrazená v zozname / 795x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Olešná, okres Čadca. Tento dom bol postavený v roku 1978 a má zastavanú plochu 120 m², situovaný na pozemku o rozlohe 858 m². Disponuje priestrannými siedmimi izbami, dvoma kúpeľňami a dvoma samostatnými WC. Kúrenie je riešené kombináciou plynu a pevného paliva, čo zabezpečuje komfort počas celého roka. Dom je napojený na inžinierske siete a voda je napojená na rezervoár. Na pozemku sa nachádza žumpa. Strecha domu je plechová a v roku 2008 prešla rekonštrukciou. Tento dom predstavuje ideálne bývanie pre rodinu hľadajúcu priestor a pohodlie v pokojnej obci s dobrou dostupnosťou do okolitých miest.
Ak máte záujem o tento dom, radi vám pomôžeme s financovaním a vybavením úveru. Máme skúsenosti s rôznymi bankami a vieme vám poradiť, ako získať najvýhodnejšiu ponuku. Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť dom naživo, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku738 m²
Zastavaná plocha120 m²
Celková rozloha858 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbnie
Klimatizácianie
Oknáplastové
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky