Predaj, dvojizbový byt Malacky - EXKLUZÍVNE HALO REA...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
54 m²
neuvedené
2
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
119.990,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

8013x zobrazená v zozname / 445x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj dvojizbový byt na Partizánskej ulici v Malackách. Tento priestranný byt sa nachádza na 4. poschodí v bytovom dome bez výťahu.

DISPOZÍCIA:


Byt pozostáva z dvoch samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a chodby. Každá izba je priestranná a poskytuje dostatok miesta na pohodlné bývanie. Kuchyňa je prakticky riešená s dostatkom úložného priestoru.
BYTOVÝ DOM:
Bytový dom bol postavený v roku 1964 a pozostáva zo štyroch nadzemných a jedného podzemného podlažia. Spoločné priestory sú pravidelne udržiavané.

VÝHODY:


Výborná lokalita v blízkosti centra mesta.
Možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv.

MESAČNÉ NÁKLADY:


- 50,- elekrtina
- 160,- správcovská spoločnoť
- 9,- plyn

LOKALITA:


Byt sa nachádza v atraktívnej lokalite s vynikajúcou dostupnosťou k občianskej vybavenosti, vrátane obchodov, škôl a zdravotných zariadení. Dopravná infraštruktúra v okolí je dobre vybudovaná, čo zabezpečuje jednoduchý prístup k hlavným dopravným tepnám.
NÁZOR MAKLÉRA:
Tento byt predstavuje skvelú príležitosť pre rodiny alebo jednotlivcov, ktorí hľadajú priestranné bývanie s možnosťou úprav podľa vlastných predstáv.

ID ponuky: MA-66933



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky